Valborg

Idag är det valborg, den sista dagen i april och sen är det underbara maj som tar över. Lite tråkigt bara att vädret inte är så toppen! Nu har jag precis kommit hem från skolan, ska vänta på mamma för vi ska fika. Sen ska jag handla lite innan jag ska grilla med lite kompisar. Sen så ska jag självklart till majbrasan! Älskar brasor, det är varmt, fint och roligt vid dem! Ett år så vann jag faktiskt första pris på lotteriet vid majbrasan också, tur eller vad? Inte för att jag brukar ha tur. Vad ska ni hitta på ikväll?


Dagens outfit:

image199

Vit klänning Koola Anna
Linne under klänningen Odd Molley
Beiga knästrumpor Urban Outfitters
Svart kilklack ballerina Filippa K

Happy Valborg!
En liten fråga: Ser ni valborg som ett adjö till april eller som välkomnande till maj? För mig blir det helt klart det sista, älskar maj. Mest för att jag fyller år i maj, men ändå:)

15 dagar tills jag fyller 15 och får vespa!

Cashmere Maffia vs. Sex and the city

image197image198
Sex and the city i all ära men har ni sett Cashmere Maffia? Det är nog inte bara jag som ser likheter mellan de två serierna. Man får följa fyra rika, framgångsrika, snygga och shoppinggalna kvinnor i 35-40 årsåldern. Den enda skillnaden är att de i Cashmere Maffia är gifta/har pojkvän och familj medan tjejerna i Sex and the city lyckas förbli singlar. Cashmere Maffia går på måndagar kl.21.00 på tv 3 och för er som inte sett Sex and the city, så går det i repriser på onsdagar kl.22.00 även det på tv 3. För er lite mer erfarna så kommer Sex and the city the movie i juni.

Nu ska jag lägga mig, skönt att somna tidigt! Imorgon har jag skola: SO, Svenska, Lunch, HKK, Bild. Sen är det kör och till sist tennis. På kvällen ska jag äta middag med några kompisar och sen ska vi till valborgsmässoelden!
Sleep tight!

Watch Gossip Girl online!

image196
Om ni är som jag och inte kan vänta tills Gossip Girl kommer på tv så kan ni se avsnitt 1-15 här.
Nu sitter jag i solen och äter glass, haft en bra dag?

Summertime

image195

Summertime, and the living is easy.
Fish are jumping..

Gud vad jag älskar fint väder, man blir liksom glad av att vara ute i solen. Gud vad jag har haft sommarkänslor idag! Mitt kemiprov gick jättebra, mycket enklare än jag trodde. Jag fick också veta att jag kom med i den konsert jag gjorde audition till i söndags, alltid kul! Min dag har helt enkelt varit super och det kommer inte sluta nu. Nu ska jag se på Gossip girl episode 15 som jag laddat ner, sen ska jag på tennis och ikväll är det Ugly Betty och Desperate Housewives! Plus att jag inte har några läxor tills imorgon! 

I love tuesdays and the tuesdays love me!
Ha en bra tisdag!

DKNY- Be delicious!

image194
Av alla parfymer jag provat så vinner den här alla gånger! Hade denna doft för typ ett och ett halvt år sen och tror att jag ska köpa den igen. Lukten är fräsch men samtidigt god, lätt fem stjärnor från mig.

Just sett på Cashmere Maffia, någon annan som tittade?
Nu ska jag plugga till mitt kemi prov, bättre sent än aldrig...

Måndag

Hej läsare! Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag tycker måndagar är så tråkiga. Ledsen att jag inte bloggade i morse men jag fick jätte bråttom helt enkelt. Det här är i alla fall en av mina bättre måndagar. Jag fick MVG i orientering, mirakel sker faktiskt:) Sen så så fick jag också alla rätt på mitt SO prov i lag och rätt. Så dagen blev inte så jobbig ändå! 
Nu har jag precis gjort min matteläxa och ätit lite mellis. Ska iväg och vara barnvakt snart, men jag känner mig otroligt seg skulle helst stannat hemma. Efter barnvakt har jag tennis och sen åker jag hem. Har kemiprov imorgon och engelska läxa så det blir nog mest plugg ikväll, fast jag ska försöka hinna se Cashmere Maffia. Så bra, typ lite á la Sex and the city vilket jag älskar. Gud vad jag längtar till juni då Sex and the city the movie kommer! 
Jag hade lite problem med att ladda upp bilder, men ni kan se min Bio outfit från i lördags här: http://elkyet319.blogspot.com/

Ha en bra dag!

Gossip

image189
Blake Lively blev rankad 9 på världens sexigaste kvinnolistan för tidningen FHM Magazine. Det är väl alltid roligt, men ingenting jämfört med hennes framgångar inom "acting" och mode. 


image190
Spotted: Leighton Meester i en supersöt lite "seglaraktig" outfit. Hon bara fortsätter att inspirera mig.


image191
Verkar som om Chace Crawford och Casey Laine är lite mer än bara gamla vänner?


image192
Vi har länge hört skvallret om att en av killarna i Gossip Girl kommer att bli gay, men nu har vi även fått svaret. Det är Eric van der Woodsen som i kommande avsnitt kommer börja spela för det andra laget. Rykten säger att han kommer upptäckas genom att hångla med en kille som då kommer att vara Jenny Humphreys pojkvän, och det är inte Nate jag pratar om. 


image193
Det var inte meningen att vi skulle få veta vem som kommer bli gay, utan det var faktiskt Kelly Rutherford (Lily van der Woodsen) som råkade avslöja detta i en intervju.

That's it for now, you know you love me.
xoxo Gossip Girl.


Söndag

Konserterna gick ganska bra, men det var väldigt tråkigt.. På slutet dvs. efter konserten hade vi auditions för att komma med i en konsert. Vi var 9 st och fem skulle komma med, hoppas jag kommer med! 
Min söta lillebror är nu i Portugal, lyxigt eller vad? Det är typ 25 grader och sol där nu. Han får ägna dagarna åt tennis, sol, bad och shopping medan jag är här hemma i skolan.. Även fast jag bara tror att han kommer göra det förstnämnda. 

Såg förresten inte "Min brors flickvän" igår det blev "21" istället. Den var otroligt bra, rolig och spännande på samma gång. Rekommenderas starkt! 

Nu ska jag plugga lite kemi, har prov på tisdag. Borde egentligen börjat tidigare..

Dagens bio outfit kommer sen, min dator ville tydligen inte ta emot bilden från mobilen via bluetooth just nu. Haha!

Enjoy the rest of the day!

Bio

Nu blir det bio. Jag ska med T på "Min brors flickvän". En typisk kärlekskomedi kan väl aldrig bli fel? Sen ska vi fika någonstans och sen så ska jag hem. Är väl hemma tolv, då sover nog tyvärr min söta lillebror som ska åka till Portugal imorgon för att spela tennis och vara borta i en vecka. Kommer sakna honom! Men jag får gå upp sju imorgon och säga hejdå.

Hoppas ni har en bra kväll!

image188

Lördag

Godmorgon sötisar!
Jag är superpigg somnade typ elva igår och gick upp för typ en halvtimme sen. Klockan 10-12 ska jag på körrepitition. Sen 13-15 ska jag hjälpa de yngre med deras konsert. Min konsert är inte först imorgon. Efter det ska jag hem och då kommer en tidig födelsedagspresent vänta på mig, min rosa vespa. Jag ska ta körkort den 11:e maj och den 15:e (min födelsedag) så får jag köra den! Gud vad jag längtar, men idag kan jag i alla fall köra den upp och ner för vår gata.
Sen ikväll så ska jag träffa en kompis, T och gå på bio, får se vilken film vi väljer. Några tips?

Men nu ska jag ner och äta lite frukost innan jag ska iväg. Lägger in en bild min söta vespa senare.
Ha en bra dag!

Ps. Glöm inte att delta i tävlingen några inlägg ner, du kan vinna Gossip Girl avsnitt!

Helg!

Nu är det officiellt helg, skolan har slutat och vi är lediga! Nu har jag precis kommit hem från min körrepitition, gick ganska bra. Fast det jobbiga är att jag måste var med i fyra konserter den här helgen, hade nästan hellre slappat i solen... Fast jag hoppas att solen stannar, varför har inte Stockholm 365 sundays?

Så imorgon måste jag vara där från tio till fyra och samma på söndag, suck! Men jag har i alla fall ett roligt solo. På lördag ska jag också träffa T och gå på bio, har saknat dig gumman!
Nu ska jag chilla lite, får se om jag hittar på något kul ikväll eller om jag myser hemma.
Vad ska ni göra ikväll?

Förresten jag måste säga grattis till världens sötaste J som fyller moppe idag, grattis gumman!

image187
Happy Birthday J!

Fredag

Hej läsare!
Allt bra med er? Med mig är det bra. Och som svar på era frågor, nej i sverige kan man inte köpa Gossip Girl men i USA och på internet kan man. Idag ska jag till skolan (elevtid, klassråd, spanska, lunch, matte, no, engelska) och efter skolan har jag körrep. till en föreställning jag ska medverka i, i helgen.

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer men ha en bra dag!
Kram<3

Tävling: Vinn Gossip Girl säsong 1

image186

Tävling
Vinn: Gossip Girl säsong 1.

Gör såhär:

1. Skriv en kommentar i detta inlägg där du föreslår två personer i Gossip Girl som skulle passa bra ihop och varför. Skriv också två nya par som du tror kommer "bildas" i kommande avsnitt.

2. Länkning till den här tävlingen ger extra vinstchanser.

Tävlingen avslutas onsdagen den 7/5.

Lycka till!

A sunny day

Gud vad härligt det är med varmt väder, man kände verkligen vårkänsla när man promenerade ute idag.
Nu ska jag byta om och sen åka in till stan, pappa och eric ska spela tennis i kungliga och jag ska möta mamma och fika. Tänkte också kolla i lite affärer såklart.

Men innan jag åker tänkte jag ge er lite tips på några superbra länkar:

Fashion Toast

Gossip Girl Insider
Youtube
Perez Hilton


Hörs ikväll, tävling vid sju!

Torsdag

Hej!
Allt bra med er?
Med mig är det bra sitter just nu i biblioteket och jaa som ni märker bloggar.
På SOn hade vi meditation och massage, soft! Och på orienteringen lyckades jag få 4 kontroller!! Jag vet det suger men för att vara mig är det bra. På profilen 12.00 har vi hela 2 timmar till, till operation flytt. Jag som redan är klar... 14.30 ska det lämnas in och sen får vi sluta. Idag är min dag skitskön, bara gitarr. Sen kan jag sitta ute i solen och göra ingenting, vi har dessutom bara matteläxa tills imorgon. Det är jobbigt att ha mycket i början av veckan men i slutet av veckan känner man att det lönar sig!

Nu ska jag iväg, ha en bra dag!
Sitt ute, det är sol!

Sen så vill jag också påminna er läsare om att jag kommer att ha en tävling ikväll med Gossip Girl säsong 1 i potten! Missa inte det.

Klar med min planerade flytt!

Äntligen klar! Vi har haft ett projekt i skolan kallat Operation Flytt. Man ska hitta en lägenhet, göra om badrummet, göra om köket och inreda lägenheten. Man har en price-limit och en lön, och så ska man få det att gå ihop. Väldigt bra övning, man lär sig mycket men det krävs mycket matte. Men nu är jag klar, äntligen. Har gjort värsta satsiga saken, hoppas det blir bra!

Många frågade var jag köpt min beiga kjol som jag hade på mig igår (tisdag), den är tyvärr för er del köpt i Paris. Däremot så har jag sett liknande på Lindex. Jag brukar vanligtvis inte gilla Lindex kläder, men den kjolen var superfin!

Imorgon ser min dag ut såhär: Skola (SO, Idrott, Lunch, Profil Operation flytt). Efter skolan ska jag på gitarr och sen så är jag helt ledig. Jag är inte barnvakt på torsdagar längre och jag ska inte på någon yoga. Får se vad jag hittar på, kanske en joggingtur i det fina vädret eller en timme tennis på de nyöppnade utebanorna?
Imorgon tänkte jag också starta en ny tävling här i bloggen. Kommer att lotta ut Gossip Girl säsong 1 (avsnitt 1-13), dvs. fem av avsnitten har inte visats än men jag har tillgång till dem. Så om ni är intresserade kika in vid sjutiden.

Nu ska jag ta en kvällsdusch och sen sussa!
Sweet dreams..

Dagens outfit

image185

Kappa Odd Molley
Jeans True Religion
Linne Svea
Kofta Zara

Nu ska jag till tennisen! Enjoy the rest of the day!

Onsdag

Hej!
Nu sitter jag i biblioteket och letar efter ett recept på en bra sallad, till vårt praktiska prov i hemkunskap som vi ska ha idag. Vi ska laga fiskgratäng men det vore bra med en sallas till. Soprovet gick väldigt bra, hoppas på MVG. Men man får bara ha tre poängs fel för det, så får se.

Senare på dagen så ska jag till en kompis och jobba på vårt flyttprojekt som ska vara klart imorgon. Ganska kul men väldigt jobbigt. 17-18 har jag tennis och ikväll är det Grey's Anatomy, missa inte det!

Dagens outfit kommer senare..
Enjoy your day!

Tisdags tv

image181
20.00 Ugly Betty
Ugly Betty inleder tv tisdag med stor spänning och dramatiska händelser. Om ni vill se Wilhelmina slå ner en tant, Betty bli lämnad på en dansklubb eller paintballduellen mellan Modes anställda slå på Kanal5 nu och se på Ugly Betty!

image182
21.00 Desperate Housewives
Efter att Desperate Housewives äntligen var tillbaka förra veckan kommer nu ett ännu bättre avsnitt. Håll ögonen öppna ett tag till och se Victor få vatten över huvudet.

image183
22.30 Brothers and Sisters
Som en avslutning på tisdagsmyset kan du mysa i soffan till Brothers and Sisters. Lyssna på alla syskonens problem och "messed-up" lifes och känn att du inte har det så jobbigt ändå. Däremot så drabbas både du och Familjen Walker endast av "lyxproblem".

Eventuellt så är det Christine 21.55, håll utkik!

Vad tycker ni om "the Desperate Housewives dolls"?
image184

Dagens outfit

image180
image178image179

Kjol Shyde Paris
Vit tee Michael Stans
Strumpbyxor H&M
Skinnjacka Hollies
Ballerina Filippa K

Nu ska jag se på Gossip Girl avsnitt 14, och sen är det flera bra program ikväll! Kommer med ett litet "reportage" om kvällens program om typ en timme.
Enjoy!

Tisdag

Yes idag är det tisdag. Ni som varit med ett tag vet att detta är min favorit dag!
Vi har ganska roliga lektioner i skolan: Svenska, Matte, Engelska, Träslöjd och NO. Efter skolan har jag solosång och tennis och på kvällen kommer Desperate Housewives, Brothers and Sister och idag kan jag nog t o m ladda ner Gossip Girl ep 14. Synd bara att jag måste läsa ut min deckare och plugga till soprovet idag! That sucks!

Jag har inte alls ont i huvudet nu, verkar som om el kur á la Amanda fungerade!
Men nu ska jag äta frukost innan jag börjar må illa!

Ha en bra dag!

Ps. Får se om jag hinner lägga ut dagens outfit nu på morgonen annars kommer den lite senare.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig efter en lång dag. Har så sjukt mycket att göra den här veckan, lärare är verkligen dåliga på att planera, allt kommer samtidigt! som tur så somnade jag tidigt igår, elva så lite sömnbrist idag spelar inte så stor roll. Längtar däremot sjukt mycket efter helg!
Det jobbiga är också att jag just nu har så ont i huvudet, hela huvudet bultar. Har tagit min speciella kur: Alvedon, Berocca och massa vatten, får se om det hjälper. Jag kan verkligen inte missa skolan imorgon, kommer så efter då!

Idag visas Gossip Girl avsnitt 14 i USA, klockan åtta deras tid dvs. 2.00 på natten för oss. Så jag får nog bita ihop och vänta tills imorgon med att ladda ner det. Om jag klarat att vänta i tre månader klarar jag att vänta en dag till. Dessutom den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Men nu ska jag sova, jätte trött!
Sweet dreams!

Min Albarella trip

Nu kommer ett litet reportage från min tennistrip till Albarella, Italien. Hade så kul!

image173
image174
image175
image176
image177


Måndag+Dagens outfit

Hej!

Just kommit hem från skolan. Min spanska redovisning gick hyfsat, tror jag får MVG.
På gympan gick det däremot mindre bra, suger verkligen på orientering. Tog bara tre kontroller, haha G i alla fall. Min gympalärare sa till och med att det som gjorde att han inte gav mig MVG var att jag var "lite svag" på orientering. Måste jobba på min orientering! Nu ska jag chilla lite och sen ska jag vara barnvakt innan min tennis.
Ikväll kommer ett nytt Gossip Girl avsnitt i USA så jag kanske kan ladda ner det idag, i värsta fall imorgon. Måste också läsa i min deckare ikväll, ska vara utläst på onsdag och jag har knappt börjat. Bra Amanda!

Ha en bra dag!

Dagens outfit:

image172

Vit tubklänning Sisters Point
Vit tjocktröja Victorias Secret
Svarta strumpbyxor typ H&M

Söndag

Hej!
Ledsen för dålig uppdatering men jag har sjukt mycket att göra just nu.
Idag har jag varit ute i skärgården på en ö som heter Långholmen. Det var förträff för mitt konfaläger som jag ska på i sommar. Verkar riktigt kul faktiskt! Var där på ön för att lära känna alla lägerkompisar och ön. Ledarna var super och människorna på lägret verkade schyssta. Hoppas verkligen att det blir kul, ska tillbringa hela 25 dagar där i sommar.
Sen så har jag varit hemma och på kvällen åt jag middag hos mormor och morfar.

Ska försöka hinna med ett stort Italieninlägg imorgon, det som jag skulle skrivit igår. Hade i alla fall det super!

Imorgon ser min dag ut såhär: Skola (Teknik, NO, Idrott, Lunch, Spanska), Barnvakt och sen Tennis. På kvällen måste jag plugga mycket tyvärr.. That´s my day!

Nu ska jag slappa lite framför tvn innan jag lägger mig.

Peace out!

Back on track..

Hej läsare!
Jag är tillbaka, kom hem igår vid typ ett på natten. Skulle blogga då, men bloggen var typ cp. Hade det så bra i Italien, så skönt att vara ledig. Ikväll kommer ett stort inlägg om min resa, så ni kan se hur jag haft det.
Just nu sitter jag med S och gör spanska, vi ska göra ett prov till varandra och skriva om tjurfäktning. Vi har arbetat själva med två kapitel som vi måste redovisa. Egentligen skulle vi redovisat detta i fredags, men jag var inte där då. Hoppas vi får MVG ändå!
Nu måste jag gå tillbaka till spanskan, hatar att plugga på helgen men om man tar ledigt så måste man!

Ha en bra Lördag!
Vad ska ni göra?

Going somewhere..

image171
Allt är packat och klart och nu åker jag! Väskan vägde 14.9 snacka om flyt ingen övervikt här inte!
Blir lite sämre uppdatering denna vecka men ska försöka med lite, beror på hur internet är där nere.
Hoppas ni har det bra! Kram, you know you love me..

Gossip Girl reklam

image169image170
Gossip Girl är tillbaka 21 april, den nya reklamkampanjen vill visa hur "scandolous, edgy, dary and hot" ungdomsserien är. Jag tycker däremot nästan att den är lite för mycket, det finns ju lite yngre tittare också.
Vad tycker ni?

Nu har jag precis packat klart, blir inget stan för pappa tycker att jag har alldeles för många klänningar... Men resten har jag köpt på Tippen i alla fall. Så nu har jag ganska gott om tid, emily som jag ska åka med kommer klockan två. Då är vi väl i skavsta tre halv fyra och vår flight går halv sex. Vi ska flyga med Ryan air så man måste vara där i god tid. Aldrig flygit med dem förut får se hur det är förutom att man bara får ha en femtonkilosväska!!! Blir nog desvärre övervikt för min del.. Men nu ska jag ner och äta brunch.
Ha en bra dag!

Packa...

Nu har jag just kommit hem från mormor och morfar där vi firat mamma med middag och presenter och hela tjocka släkten, haha nej inte så många. Jag, mamma, eric, pappa, mormor, morfar, gammelmormor, morbror och hans flickvän. Väldigt trevligt faktiskt och jag, mormor och morbrors flickvän gjorde Gino till dessert. Älskar verkligen Gino, bästa desserten ever! Mamma fick: en radio designtorget, hunkydory blus, matteus porslin och krämer. Jag valde de två första sakerna.

Nu blir det däremot dags för det tråkiga: Packning! Hatar verkligen att packa, det är sååå tråkigt. Packa upp sen är ännu värre, det blir typ alltid så att jag packar upp från förra semestern när jag ska resa igen, haha. Men den här gången stod resväskan tack och lov tom! Jag åker ju inte först två imorgon så jag kan ju också packa imorgon. Sovmorgon blir det däremot inte! Måste Packa på morgonen eftersom att stan inte blev av idag åker jag dit en snabbis imorgon. Stressigt! Men inte kan man klara sig utan strumpor, linnen, klänning och after sun?
Packningen blir också en utmaning eftersom att jag måste klara mig på endast en resväska och ett handbagage, ingen beautybox här inte...

Men nu ska jag packa lite och sen sova!
Godnatt!

Balenciaga

image166image167
Supersöt väska från Balenciaga, jag är kär!

Om du inte vill lägga ner så mycket på en väska så var denna från TopShop också supersöt och kostar bara femhundralappen.

image168

Lula Bikini Agent Provocateur

image164image165
Älskar denna supersöta bikini från Agent Provocateur! Finns att köpa på deras hemsida och den kommer nog till butiken på Birger Jarlsgatan, Stockholm om en månad eller så.
Kostar ca 900 kr.

Lördag

Godmorgon! Har precis ätit frukost efter 13 timmars sömn. Behövdes verkligen, känner mig bättre nu bara lite ont i halsen och snuvig nu. Idag ska jag som sagt plugga lite, handla inför resan och fira mamma.

Plugg
Spanska eget arbete (nästa helg)
Matte grundkurs (idag)
Matteläxor 21, 22. (idag)
Svenska läsa ut deckare (italy)
Svenska brainstorming till egen deckare+ ett häfte att läsa. (italy)
Öva till kemiprovet tisdag v.18 (Vem orkar öva så långt i förväg?)
Öva till lag och rätt provet onsdag v.17 (Italy)
English read Narnia chapter 1-10 + questions. (idag)

Inköpslista
Ansiktskräm
After Sun
Strumpor
AA klänning
H&M Linnen
Breakfast at tiffanys
Schampo
Balsam
Deo
(Resten av nödvändiga saker köptes igår)

Så nu har ni fått de listor som sammanfattar min dag, nu ska jag börja läsa lite Narnia.
Ha en bra dag!

Rachel säger godnatt!

image163

Godnatt nu ska jag lägga mig, redan sovit i två timmar men med läggning menar jag förflytta mig från soffan till sängen.  Gud har kännt mig sjuk hela kvällen och inte direkt bättre nu. Jag får helt enkelt ta det lugnt så jag blir bra till Italien. Brukar aldrig vara sjuk mer än två-tre dagar så det löser sig nog. Imorgon ska jag köpa strumpor, linnen och en klänningen och så måste jag plugga lite, missar mycket när jag är borta. Sen på kvällen ska vi ha middag för mamma som fyller år på tisdag(inte hemma då) hos mormor och morfar. Jag och mormor ska laga maten och till dessert blir det min favorit Gino! Får däremot se hur jag känner mig imorgon kanske får skicka pappa på köpuppdrag om jag inte mår bra. Det är så jobbigt jag får typ allergi hela tiden, måste vara allergisk mot en ny sak... Räcker inte nötter, äpplen, päron, plommon, nektariner och körsbär? Misstänker att det kan vara pollen, damm eller kvalster. Som godnatt får ni en bild på min nuvarande favorit Rachel Bilson. Hoppas ingen av er missat henne i succéfilmen Jumper.

Men nu ska jag lägga mig!
Godnatt

Klippning

image162
Just varit och klippt mig, vad tycks? Mitt hår är mycket ljusare men har mörk belysning nu och tog denna bild med webcamera. Klippte mig på Caritas på forum, riktigt bra faktiskt! En ung tjej klippte mig, hon var super.
Vad ska ni göra ikväll?

Fredag

Gud vad härligt det känns att få skriva fredag, imorgon ska jag sova mycket!! Skönt. Precis haft matte nu har jag kemi om tio minuter. Gud vad sur ja blir, vi fick inte tillbaka våra matteprov och ja är borta nästa vecka. Måste vänta år! Ja överlever nog, kanske. Shit vi har kemi läxa måste göra den nu! Förresten jag ska klippa mig i eftermiddag, kommer före och efter bilder ikväll.

Ha en super fredag!

Längtar till Venedig!

Nu ska jag plocka ihop saker till imorgon och lägga mig! Jag vet jag är så duktig som lägger mig såhär tidigt för en gångs skull:) Imorgon ska jag till skolan: Elevtid, Klassråd, Spanska(har redovisning, wish me luck), Lunch, Matte(får förhoppningsvis tillbaka mitt prov), Kemi och English. Sen ska jag iväg och klippa mig! Ingen stor förändring blir det inte men ska klippa till luggen och topparna. Får se vad som händer sen..

På söndag åker jag till Venedig! Längtar så!!!! Det ska bli så skönt med semester känner mig helt utbränd! Ska dit med tennisklubben så det blir mest tennis men även sol, bad och shopping. Det är inte så varmt men i alla fall en tjugo grader. Vi ska bo på en liten ö utanför Venedig, Albarella. Men vi ska åka in till Venedig för en shoppingdag och ibland på kvällarna. Jag och E har laddat upp med bärbar videospelare och massor med bra filmer, och såklart GG och OC.

Men nu ska jag sova snart!
Godnatt sötisar sov gott:)

Duellen: Mischa Barton vs. Rachel Bilson.

image160image161
Flyttprojektet är ganska kul, hittat en ny lägenhet nu men får se om jag kanske letar ett tag till. Även lagt upp en boendekalkyl. Den första duellen vann Leighton Meester över Blake Lively och i modeduellen vann Blake Lively tättföljd av Nicky Hilton. Nu är frågan Mischa Barton eller Rachel Bilson?

Jag ska flytta!

Haha sitter i skolan och håller på med ett flyttprojekt på låtsats alltså. Vi ska hitta en lägenhet och sen ska vi planera allt: Lån, lön, möbler, inredning you name it! Ganska kul men skitjobbigt eftersom att vi har en väldigt låg budget. Jag hittade världens bästa men den var för dyr så nu är jag sur! Men nu måste jag leta vidare.

Ha en bra dag!

image158
Gå in och kolla på världens mysigaste lägenhet! Får mig att vilja flytta hemifrån.


Dagens önskeoutfit

image157
Oxford pumps by Mayle.

Rachel Bilson
blir bara mer och mer stilsäker. Den här outfitten är verkligen 5 stjärnor enligt mig. Skinnjackan och skorna är underbara! Bilden är från TeenVogue där Rachel är aprilnumrets "Girl of the moment". Det tycker jag verkligen hon förtjänar. Vad tycker ni om denna underbara outfit?

Happy Birthday B!

image154
Nu har jag precis kommit hem från min tennis. Var lite seg i början men mot slutet gick det bra! Skippar fysen idag eftersom att jag måste skriva klart min ergonomiuppgit, jobbigt! Hade faktiskt hellre velat fysa.
Sen så vill jag också säga grattis till söta Leighton "Blair" Meester som fyller 22 år idag. Hon är faktiskt ett år äldre än Chuck och Serena och lika gammal som Nate. Skriv "grattis B" i en kommentar så får vi se hur uppskattad hon är:)

Onsdag

Godmorgon läsare!
Nu sitter jag vid bordet och äter en skål med yoghurt och musli, har ni sovit gott?
Jag är faktiskt ganska pigg även fast jag sovit lite. Idag har jag som sagt skola, barnvakt, tennis och fys. Kanske skippar fysen däremot måste skriva på mitt ergonomi arbete, ganska viktigt. Det stod på min studerapport att jag låg mellan VG och MVG och att jag skulle satsa på ergonomiupggiften, så detär lite stress nu. 

Ha en bra dag!

Nu får jag vänta tills nästa tisdag...

Min tisdag lider mot sitt slut, but thers always next week!
Sitter i sängen med laptopen i knät och funderar på att sova. Det är så konstigt jag sover väl en 6 timmar ungefär på vardagar och när jag vaknar på morgonen är jag så trött så jag dör! Men sen duschar jag och vips så är jag pigg igen! Jag tänker också alltid "men om jag sover lite inatt blir jag nog trött ikväll och kan somna tidigt" men jag får någon slags kick på kvällen som gör att jag fortsätter i samma mönster, så jobbigt!

Ikväll såg jag på den sista delen av miniserien Starter Wife som jag faktiskt gillade mycket, synd att den är slut! Men å andra sidan börjar ju Desperate Housewives igen nästa tisdag istället för Starter Wife så jag överlever. Såg även på Brothers and Sisters som just nu faktiskt är mitt favorit program(Gossip Girl och OC ej inräknat). Var väldigt bra som vanligt och fortsätter att överraska mig, nya tvister varje gång!

Imorgon ska jag till skolan: SO, Svenska prov, Hemkunskap och Bild. Sen ska jag vara barnvakt, brukar egentligen inte vara det på onsdagar men är istället för N. Och sist men inte minst tennis och fys! Sen så måste jag också bita i den sura bananen(tål inte äpplen) och skriva klart min Ergonomiuppgift som ska vara inne på torsdag, suck...
Thats my day!

Nu ska jag seriöst gå och slagga, gör det du med!
Godnatt:)

Modeduellen

image153
5 väldigt snygga outfits, frågan är vilken är snyggast?
Från vänster: Kate Bosworth, Nicky Hilton, Blake Lively, Malin Åkerman och Sarah Michelle Gellar. Rösta på din favorit!

Lovely Tuesday

God morgon! Nu är jag i skolan just haft matte. Idag är det Tisdag, jag älskar verkligen tisdagar! Ganska roliga lektioner, tennis och Brothers and sisters. Men idag måste jag tyvärr också plugga ganska mycket, svenska prov imorgon. Fast det verkar ändå ganska enkelt som tur är. Nu ska jag på lunch! Hoppas det är gott, så himla hungrig.

Ha en bra dag!

Duellen

image151image152
Tänkte börja med en ny sak här på bloggen så kallat duellen. Jag ger er två valmöjligheter och sen är det bara att rösta! Så Blake Lively eller Leighton Meester?

Dagens outfit

image150

Brun skinnjacka Hollies (NK)
Grå kofta Abercrombie
Vit linne JC
Svarta jeans Replay

Måndag

Godmorgon läsare!
Nu sitter jag på Tekniken och försöker skriva lite om Tetra Pak.
Idag har vi simning på gympan, ganska kul. Däremot blir det fett stressigt efter simningen då vi har 40 minuter att ta oss från simning till spanska, göra oss i ordning och äta lunch. Efter skolan ska jag hem och pluggga och sen 18-19 har jag tennis. Nu ska jag fokusera lite, haha.

Ha en bra dag!

Godnatt

image149

Godnatt nu ska jag packa inför imorgon och sen sova. Dansföreställningen var super, gud vad duktiga ni är tjejer! Jag hade med mig kameran men den dog efter en bild.. Vågar tyvärr inte lägga upp den, L skulle döda mig!
Imorgon ska jag gå till skolan of course och så har jag tennis på kvällen. Ska se om någon vill plugga med mig mellan det. Snodde denna ursöta bild ovan på Mischa Barton som godnattbild. Hon är mycket sötare naturlig, dissar blonderat och mörkbrunt!

Godnatt! Sov sött!

Diane Kruger

image147
Hon blev framröstad som årets stilikon av Sofis Mode och jag håller verkligen med. Diane Kruger knows how to dress. Klänningen längst till höger är bara för söt. Vad tycker ni?

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning sen ska jag se världens bästa dansföreställning!
C ya:)

Söndag

Godmorgon läsare!
Nu har jag precis ätit lite brunch, blev mycket sömn idag också! Klockan två ska jag spela tennis med min pappa och lillebror. Sen ska jag hem och plugga lite och sen på kvällen ska jag och M gå och titta på alla danskompisar och deras föreställning. Ska bli kul, vi såg ju alltid den föreställningen i mellanstadiet men det här bli faktiskt den första jag ser med linser! Hahha, nu kan jag äntligen se hur duktiga de är!

Gud har massa saker jag måste fixa idag också!

To do list
Spanska powerpoint
Öva på spanska text
Översätta spanska text
Skriva lite om Tetra Pak (Teknik)
Skriva lite på Kemi labbrapport
Städa lite på mitt rum och dammsuga

Får se om jag får ihop allt ihop utan att lägga mig för sent!
Ha en bra dag!

Dagens shopping

image140
Nu har jag varit på stan och köpt två fina presenter till mamma, vad får ni veta om em vecka man vet ju aldrig om mamma läser bloggen. Till mig själv fick jag med mig hem tre saker: En voodoo tur doll från Design Torget, en vit body från American Apparel och ett par svarta ballerina med kilklack från Filippa K. Nu ska jag dammsuga mitt rum, plugga lite och prova min body. Får se vad jag hittar på ikväll, vad ska ni göra ikväll?

Lördag

Godmorgon läsare!
Nu har jag vilat ut mig ordentligt sovit från 12 till 12 haha! Så nu är jag fit for fight igen.
Idag ska jag in till stan, måste köpa present till mamma som fyller år nästa vecka och titta lite till mig själv såklart!
Åhh är avundsjuk på mamma, hon är på konferans i Frankrike nu i nästan en vecka, 20 grader och sol skulle inte direkt tacka nej just nu. Men jag får se fram emot v.16 och Italy med le tenís.
Måste också plugga i helgen tyvärr, har sjukt mycket nästa vecka plus att jag måste ta igen det jag kommer att missa veckan efter. Men nu ska jag äta lite brunch, pappa har varit på bageriet och hämtat bröd och croissainter. Mums!

Ha en bra Lördag!

Helg

Nu har jag kommit hem från min långa skoldag, ska bli så skönt med helg!
Min mormor var sjuk idag, jag skulle egentligen gå med henne och klippa mig fast det är flyttat till nästa vecka. Nu ska jag då bara ta det lugnt innan jag ska spela tennis med lite kompisar 19-21. Sen ska jag bara hem och ta det lugnt, måste återhämta mig efter en ganska sömnlös vecka. Jag måste verkligen börja lägga mig tidigare! Så nu åker ett Gossip Girl avsnitt på medan jag äter mellis.
Någon som ska göra något kul ikväll?

Kram<3

Kisse katten

image139
Godnatt nu ska jag sova, äntligen sitter all matte förhoppningsvis! Ikväll kom våran lilla kisse katt, har inte sett den på typ 4 månader tror jag. Saknat dig kisse! Alltså det är en vildkatt. Den fick hamburgarkött och mjölk blandat med vatten. Haha kissen dricker inte bara vatten men mjölk kan göra så att den får ont i magen så det blev en liten blandning. Imorgon ska jag gå i skolan: Elevtid (printa vår tidning), klassråd, spanska, lunch, matteprov, kemi och engelska. Efter skolan ska jag klippa mig och 19-21 har jag tennis. Sen ska jag sova mycket, ta igen efter denna vecka! Vad ska ni göra imorgon eller förresten det blir idag?

Godnatt!

Gossip Girl ny säsong

image138

Nya Gossip Girl avsnitt har nu spelats in och serien kommer tillbaka till USA 21 april med nya avsnitt. Massor kommer att hända och det sägs bli ännu bättre.

Skvaller:
- Nate och Vanessa!!
- En av gillarna kommer bli GAY!
- Blair is not a bitch anymore.
- Georgina Sparks från Serenas förflutna kommer tillbaka och sätter lite saker i fara. I rollen: Michelle Trachtenberg.
- Breakfast at tiffanys tema!

Bra länkar
Gossip Girl Insider
Youtube stills
Gossip Girl Sweden


You know you love me
xoxo
Gossip Girl.

Torsdag

Hej nu sitter jag i skolbibilioteket, haft lunch. Innan lunch hade vi "rättegång" och sen på gympan joggade vi. Nu skulle vi lånat musiksalen så jag kunde övat på min gitarrläxa men vi fick inte, dumma Jesper!
Efter skolan ska jag på gitarr och sen ska jag vara barnvakt, om inte A övertalar mig att plugga med henne dvs.
Vi har maatttteeeprovvv imorgon, orkar inte!!!! Men jag måste, vill inte sänka mitt MVG.

Men nu ska jag på lektion snart, profil. Vi ska hålla på med photoshop!
Have a good day!

Godnatt

Godnatt nu ska jag gå och lägga mig. Idag har jag varit i skolan och på kör. Efter kören gick jag till tennishallen och pluggade J och E, sen tränade vi småtjejer i tennis och sen hade vi själva tennisträning. Efter träningen gick vi upp på läktaren och åt lite mellis innan vår fys 19-20. Vi sprang korta sträckor för snabbhet, intervaller och styrka. På slutet körde vi straffturnering i fotboll, och även fast jag suger på fotboll vann jag, många går t o m med på fotboll. Haha nu har jag skrytit klart.

Gjorde klart mina svenska artiklar idag också, allt text och layout är klar! På fredag ska vi printa våra tidningar. Det ska faktiskt bli att kul att se hur de blir. Jag intervjuade ju bland annat Sofi Fahrman för min ena artikel, lägger ut den bloggen imorgon eller på fredag.

Nu är jag verkligen helt slut och längtar så efter min säng, skulle ge allt för sovmorgon imorgon men desvärre får jag vänta till på lördag.

Godnatt!

Ps. Om en och en halv vecka åker jag till Italien med tennisen!

Dagens outfit

image136

Svart klänning med silvriga bollar MONKI
Gråa strumpbyxor H&M
Stövlar DKNY (Ja jag har stora fötter, haha gissa storlek?)
Brun skinnjacka Hollies
Silvrigt diadem med svarta blommor H&M


Lila glittriga naglar:

image137

Onsdag

Godmorgon nu ska jag iväg till skolan.
Idag ser min dag ut såhär: Skola: SO, Svenska, Lunch, Hemkunskap och Bild. Sen ska jag på kör, sen till tennishallen och plugga med emily och jessica och plugga och sen har jag tennis, Efter tennisen ska jag äta lite och till sist så har jag fys. En lång dag, idag.

Ha en bra dag!

Dagens outfit kommer efter skolan.

Gossip Girl ljudbok

image134image135

Nu har jag tittat på Brothers and Sisters och satt rubrik på mina tre svenska texter. Nu ska jag krypa ner i min varma sköna säng som är väldigt svår att lämna på mornarna och somna till lite Gossip Girl. Inte avsnitt den här gången utan ljudbok! Har läst alla Gossip Girl böcker förutom första som jag nu köpt som ljudbok på iTunes! Böckerna är om möjligt ännu bättre än serien, så läs dem!

Godnatt!

Brothers and Sisters

image133

Klockan 22.25 på femman blir det dags för Brothers and Sisters för min del.
Någon annan som ska se detta?

Tisdag

Äntligen kan man blogga igen! Har verkligen saknat er läsare=)
Nu har jag just kommit hem från tennis och solosång och innan dess så gick jag såklart i skolan. Sitter och äter glassbåt, jagade precis glassbilen. Gud vad skönt väder det var idag, skönt att all vinter äntligen är borta!
Just det idag när vi labbade så skulle vi koka rödkol med gasol och vår skål sprängdes! Fett läskigt kokande vatten, glas och rödkål bara flög ut över rummet. Nästa labbgrupp slapp därför göra egen insulator eller vad det nu heter:)

Ikväll ska jag skriva klart min svenska artiklar, i princip klara men man kan alltid finslipa lite. Sen senare så är det Starter Wife och Brothers and sisters, då ska jag mysa i soffan och äta ännu mer glassbåtar!

Nu ska jag öva lite på min låt jag ska sjunga på konsert om typ två veckor eller nåt.

C ya!

RSS 2.0