MÄSTAREN GÄSTBLOGGAR!!!

Hej prutt!

Nu är det Kungen bakom datorn! Jag sitter här med en förvirrad Amanda bakom mig som försöker.. jag vet inte vad, typ kräm hit och kräm dit, och tittar ut över köpmansgatan i staden där alla ses och vill bli sedd i: BÅSTAD. Känn på den du, bajskorv!

The Queen Of The World kom hit igår och förgyllde tillvaron för alla små människor i staden! Typ... Jag och Amanda har haft skitkul: snackat med fulla ungdomar (som trodde vi var 90:or, mohahaha!), kramat västeråskillar och shoppat. Ikväll är det Peppes som gäller! Typ... inte... får vänta nåt år ^^

Amandas familj är jättesnäll som tar emot lilla mig här =) Igår var det en full kille som pinkade genom brevlådsluckan till hallen! Piss på skor, hall, dörr, vägg, fötter och ben! BLÄK. Jag sov, hehe, men amandas mamma muckade upp honom. Ick säger jag.

Nu ska vi gå och äta på Skansen, för, hör och häpna! AMANDA ÄR KLAR: Glansig av tjuttioelva olika krämer, trasiga strumpor på fötterna, en snygg klänning och en fabolös brud.

See yah! Wouldn't wanna be yah!

Tennisveckan

Hej hej!
Jag vet, jag bloggar knappt alls längre. Men det är så att jag faktiskt håller på och jobbar med designen till min nya blogg som jag kommer börja skriva på i augusti. Bloggen kommer ha en speciell inriktning och vara mycket bättre än denna. Jag ska på konfirmationsläger i en månad snart också, så en bloggpaus kommer ganska lägligt. 

De senaste dagarna har varit superfina och spenderats på la playa. Så himla skönt att bara ligga i en solstol och läsa en tidning eller småprata med kompisar. De två veckor som har passerat bodde vi ett sött litet gårdshus men denna vecka bor vi i en lägenhet på Köpmansgatan väldigt nära centrecourten där tennisen spelas. Inatt bodde vi däremot på Torekov hotell, jättemysigt! Vi kom dit ganska sent och åt god middag och idag morse åt vi hotellfrukost och softade i spa. Sen vid tretiden åkte vi vidare hit.

Spelade förresten världens mest frustrerande dubbelmatch igår. Vi ledde första set 5-3 men förlorade det i tiebreak 7-5. Sen tog vi andra set 6-2. I tredje set började vi spela som vanligt igen och förlorade första gemet. Då kom tävlingsledaren in på banan och sa att avgörande set spelas som ett supertibreak (först till 10 poäng) och inte som ett vanligt set. Och eftersom att våra motståndare vunnit 6 bollar i gemet innan och vi 4, så fick de börja med 6-4 i supertiebreaket. Vi förlorade då det med 8-10. Men efter matchen så fick vi veta att tävlingsledaren gjort helt fel, vi skulle börjat på 0-0 enligt reglerna. Så förlorade en match som egentligen blev oavgjord eftersom att både vi och dem vann 4 bollar var efter att den dumma tävlingsledaren varit inne på banan. Nu har vi i alla fall lärt oss att det är fel om någon påstar att det är så man ska köra i kommande matcher. Haha inte många som hängde med va?

Nu ska jag äta lite sushi till middag med familjen och vill önska er alla en super trevlig fortsatt sommar. Informerar er när jag börjar skriva igen. Puss!

RSS 2.0