Rutigt

31/5-08

Linne H&M
Kjol Zara (ny)
Jacka Monki (mammas)
Ballerina Filippa K
Väska Guess

Jag och mamma har haft en väldigt mysig dag. Först åkte jag in till stan med bil till nacka strand och sen båt till strandvägen. Vi kollade lite på Stockholm Marathon (såg täten) och sen shoppade vi. Hittade mycket fina saker (visar imorgon). Sen var vi på en uteservering som heter Josefina och åt middag. Jag åt grillad lammburgare och en marängkaka till efterrätt, så gott! Älskar Josefina också, det känns verkligen som om man är utomlands. Hela stället är utomhus med några partytält, barer och soffgrupper som man sitter i. Nu är vi hemma igen och ska dricka lite Chai Tea och kolla på tv. Hoppas att ni också har haft en bra kväll!

Pink nailes:

31/5-08
I veckan innan skolavslutningen ska jag och mamma gå till en nagelsalong och förstärka naglarna. Man får superfina naglar och typ permanent fransk manikyr. Sen så måste man gå var fjärde vecka för att det ska hålla men jag ska bara prova så får jag se om jag gillar det.

Lördag

Godmorgon läsare! Allt bra med er denna soliga dag? Jag är på toppenhumör, idag blir det nämligen shopping för min del. Jag och Tove hade väldigt mysigt igår, tittade på Gossip Girl och grillade. Sen efter att hon gått hem vid tolvtiden åkte jag till mormor och morfar för att sova. Pappa och Eric är i Oslo Mamma kommer hem idag från Glasgow, och även fast jag är 15 så får jag inte sova ensam hemma:) Haha lite överskyddande föräldrar eller vad? Nu är jag i alla fall hos mormor och morfar och ska äta lite frukost. Sen åker vi till stan. Jag måste absolut hitta en fin avslutningsklänning menjag ska också titta efter: hjärtsolisar, vita tygskor, jeansjacka och en present till A som fyller 15 nästa vecka.

Ha en bra dag!

I studentens lyckliga dar..

30/5-08
Studentshowen gick jättebra! Alla studenter var superglada och dansade runt i aulan. Sen tittade vi på studentutsläppet, det verkar så härligt. Visst längtar jag till min egen student men än är det ett bra tag kvar. Vi får ju i alla fall sommarlov på torsdag, det duger också. Innan studentshowen gick vi i skolan (8.30-11) och jag fick veta att jag har MVG i spanska, jippie! Nu ska plocka undan lite saker, städarna kommer imorgon. Sen ska jag iväg och grilla med T, mysigt! Får se om vi ser några studentflak åka förbi.

Ha en bra kväll!

Fredag

Godmorgon läsare! Allt bra med er? Med mig är det jättebra, det är fredag. Och det är också den sista skolfredagen den här terminen, slutar skolan nästa torsdag. Idag går vi bara i skolan 8.30-11.10 och sen är det studentutsläpp. Jag ska vara med på studentshowen också och sjunga Mickey. Sen blir det nog lite tennis och ikväll så kommer T och sover över, mysigt. Nu ska jag gå ner och äta lite frukost, dagens outfit kommer upp vid tvåtiden men jag säger bara Go Pink!

Ha en bra dag!

Underbar

29/5-08
Gud jag är helt kär i denna underbara klänning, men jag vet inte var den kommer ifrån. Såg den först hos Jonna(jonnaa.se) men hon visste inte heller var den kom ifrån. Om någon vet, snälla skriv! Ni vore bäst!

Paintball var superkul, gjorde inte så ont som alla säger heller. Tog tyvärr inga bilder men föreställ er bara 30 galningar springandes runt i skogen med färg överallt och geväret i högsta hugg så får ni nog egna bilder. Nu ska jag lägga mig på altanen i solen och titta på Gossip Girl. Visst älskar man sommaren?

Torsdag

Godmorgon läsare! Allt bra med er? Medmig är det bra hade lite sovmorgon idag också, börjar nio. Vi har temadag idagså i eftermiddag ska vi åka iväg och spela paintball, kul! Men gör inte det typ jätteont? Man vill ju inte ha några fula blånärken heller till i sommar. Wish me luck! Nu ska jag packa väskan.

Ha en bra dag!

Diadem á la Blair

28/5-07
Som pricken över i:et i Blair supersöta "preppy" stil har hon sina diadem och hårband. De är ursöta, det finns ett ända man inte gillar. Jag gillar nog de två längst ner mest, vilket diadem är eran favorit? Skicka gärna in ett annat förslag!

Onsdag

Godmorgon läsare! Allt bra med er? Med mig är det bra fick lite sovmorgon idag. Ska nämligen till tandläkaren 9.00. Annars så blir det skola, körrep och solosångskonsert som gäller idag. Nu ska jag hoppa in i duschen, älslar verkligen att morgon duscha.

Ha en bra dag!

The Rose

Nu ska jag gå och lägga mig. Har haft en väldigt skön och bra dag har ni? Imorgon får jag lite sovmorgon ska nämligen till tandläkaren 9.00 istället för att börja skolan 8.30. Jag ska få tandställning, så kul. Man får så himla fina tänder sen, alla klagar men jag tror att det blir mödan värt. Sen ska jag till skolan för Svenska, HKK och Bild. Efter skolan är det körrepitition för studentshowen, jag ska sjunga Mickey! Sen så ska jag till dieselverkstaden för ännu mer sång, solosångskonsert. Jag ska sjunga och spela gitarr till The Rose. Ska bli väldigt kul faktiskt. Så jag har världens sångdag imorgon då, ni får hålla tummarna för att mitt solo går bra!

Godnatt!

Smycken

27/5-08
27/5-08

Halsband Pearls for Girls
Örhängen Pearls for Girls
Linne Svea
Kofta Zara
Jeans Nudie

Just kommit hem från skolan, alltid skönt. Jag har så lugna dagar såhär i slutet av terminen: typ inget skolarbete, inga läxor och inga aktiviteter. Blir nästan lite rastlös. Nu ska jag softa i solen ett tag sen kanske det blir lite tennis. Det är utomhus km däremot så banorna blir inte lediga först typ halv åtta, så det får bli då. Nu ska jag bara ta det lugnt!

Tisdag

Godmorgon läsare! Allt bra? Med mig är det bra, det är tisdag och igår gjorde jag mitt sista prov. Det enda som är dåligt med denna tisdag är att det inte kommer ett nytt GG i USA som jag kan ladda ner. Förra veckan var det Season Finale och nu måste jag vänta ändå till i höst, suck! Däremot så är det Desperate Housewives och Gossip Girl i Sverige ikväll, ser nog på det. Idag ska jag såklart till skolan och sen på solosång. Ska försöka spela lite tennis idag också, får bli på kvällen på dagarna är det nämligen utomhus km den här veckan. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Ha en bra dag!

Me love

26/5-0826/5-08
Denna bikini från Agent Provocateur vill jag simma runt i nu i sommar. Kostar ca 1300 kr och finns att köpa här och snart i butiken på Birger Jarlsgatan. Me love!

Björn Borg

26/5-08
Tog som sagt kort med Björn Borg igår. Världens tennislegend!

Nu har jag precis ätit lite mellis. Tränade lilla Linnea idag, det gick jättebra. Hon är super duktig! Sen var jag förbi läkaren och kollade på mina körtlar och de hade som tur blivit mindre. De är inte farliga men de kan göra ganska ont ibland. Nu ska jag städa lite och sen ikväll ska jag spela lite tennis med.

Måndag

Godmorgon läsare! Idag är det måndag, en helt ny vecka är framför oss. Gud vad jag är trött nu däremot ikväll måste jag lägga mig tidigare. Så idag har jag Teknik prov, jag har inte pluggat så mycket men jag trot att jag kan det mesta, ni får hålla tummarna för mig. Sen så ska jag också vara tennistränare och så ska jag förbi läkaren. Sen så måste jag öva lite på The Rose också. Men nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en bra dag!

Denna vecka

God kväll! Just kommit hem från mormor och morfar där vi hade mors dag middag. Jag har verkligen inte pluggat till Teknik provet men jag vet inte heller riktigt vad jag ska plugga på. Känns som om man bara kan förklara sakerna genom att utföra dem. Jaja får helt enkelt bara vänta och se hur det går. Min dag har varit väldigt lugn och skön och jag hoppas att ni haft detsamma! Här kommer en liten veckoplanering, skulle aldrig klara mig annars:)

Måndag
8-30-9.30 Teknik (prov)
9.40-10.40 Fysik
10.55-12 Idrott
12.40-13.50 Spanska

14-15 Vara tennistränare
15.10 Läkartid (kolla alla mina körtlar)
Tennis?

Tisdag
8.30-9.30 Svenska
9.40-11 Matte
11.40-12.40 English
12.50-14.10 Träslöjd
14.20-15.10 Fysik

15.30-16 Solosång
Tennis?

Onsdag
8.30-9.30 Religion
9.50-10.50 Svenska
11.30-13.20 Hemkunskap
13.35-14.35 Bild

15-16 Körrepitition (Studentshow ska sjunga Mickey)
Sen konsert på Dieselverkstaden, jag ska sjunga och spela gitarr på The Rose.

Torsdag
Temadag:
9-12 Övningar i grupper?
12 Åker vi iväg (90 min resa kommunalt) för att spela Paintball.
Kommer hem typ sju.
Tennis?

Fredag
8.30-9.10 Elevtid
9.10-9.50 Klassråd
10-11.10 Spanska
11.50-13 Matte
13.20-14.20 Fysik
14.30-15.30 English

17 Tennismatch KM mot Kicki.

Nu ska jag dra mig mot sängen, Godnatt!

Söndag

Hej bloggen! Allt bra med er läsare? Fick lite bråttom i "morse" (halv tolv) så jag hann inte blogga. Idag har jag varit vid tennisbanorna och tittat på herr division, haha inte så tråkigt som det låter. Jag såg Björn Borg spöa saltis herrerna trots att han faktiskt är 50+. Jag och J var också där för att sälja Stockholm Open biljetter via klubben (vi tjänade lite på det) och Björn Borg lockade ca 150 pers till utebanorna.

Nu ska vi grilla lite eftersom att det är Mors dag och sen så måste jag också plugga lite till mitt Teknik prov jag har imorgon. Lägger in bilden på mig och Björn Borg ikväll!

Enjoy the rest of the weekend och var lite extra snälla mot era mammor!

Kvällens outfit

24/5
24/5-08
24/5-08
24/5-08
Ignorera mitt överdrivna leende:)

Topp Vila
Kjol Pepe Jeans
Knästrumpor H&M (fått av N)
Gröna ballerina Angela C
Grönt diadem Indiska

Nu blir det grill, ha en bra kväll!

Like a Hero

24/5-08
Egentligen så är inte låtarna i melodifestivalen alltid dem bästa och hela evenemanget i sig är väldigt töntigt men måste man inte titta i alla fall? För mig känns det helt enkelt som en tradition. Jag tror faktiskt att Charlotte har en ganska bra chans i kvällen melodifestival final, tror inte ni? Låten är ju en typisk schlager!

På tennisen idag spelade jag med en av Sveriges bästa 17åringar, hon var helt grym! Hon hade t o m börjat spela proffstuneringar (ITF) och vann vintertouren i Sverige. Det var ganska kul att spela med henne faktiskt. Sen så ska jag sälja Stockholm Open biljetter (får 5% av priset) och dom släpps inte först i juni, VIP eller vad? Nu ska jag duscha och sen blir det grillning med J, E och T innan melodifestivalen.

Lördag

Godmorgon läsare? Allt bra med er? Med mig är det bra lite trött bara. Nu ska jag iväg och spela lite tennismatcher i damligan. Sen blir det lite shopping och ikväll grill. Jag ska försöka titta förbi Urban Outfitters och köpa rosa hjärsolisar, så söta! Och så ska jag byta en supersöt kjol jag fick till en annan storlek på Zara. Ikväll efter grillningen måste man också heja på Perelli i melodifestivalen, jag och några kompisar ska också ha Gossip Girl kväll.

Have a good day!

Tanka moppen

Inte helt lika enkelt som det verkar:) Skulle tanka för första gången idag, jag var lite rädd att jag typ skulle ta fel bensin eller något så jag gick in och bad om hjälp. Jag menar hur ska jag kunna veta om jag ska ha 95 eller 98 bensin? Svar: 95. Sen var det inte så svårt haha. En tjej kom också fram och berömde min moppe, alltid kul.

Nu har jag varit i skolan och sen tennisdomare. Det var ganska kul men man måste vara väldigt fokuserad. Nu ska jag chilla lite sen blir det tennis klockan åtta med Emily.

Trevlig helg!

Fredag

Godmorgon! Allt bra med er? Med mig är det bra, helgen börjar snart och snart är det t o m sommarlov. Nu sitter jag på elevtiden och bläddrar i våra tidningar som vi har gjort i svenskan. De blev faktiskt riktigt bra. Efter skolan idag ska jag vara tennisdomare, haha fett kul! Sen ska jag spela tennis själv och ikväll ska jag bara vara hemma. Jag har tennismatch tidigt imorgon, så jag kommer behöva min skönhetssömn.

Ha en bra dag!

Dagens Outfit

22/5-08

Vitt linne H&M
Kjol Zoul
Leggins H&M

Nu har jag precis kommit hem igen. Har varit och spelat gitarr, träffat Lollo, fikat med Emily och varit med henne och tittat på tennis också. Sara var domare, ni vet S på den rosa vespan? Nu ska jag och Eric in till stan, vi och mamma ska träffa hennes kompis och hennes bebis. Bloggar igen när jag kommer hem.

Romantic


Mitt favoritpar i säsongsfinalen (ep 18) av Gossip Girl. Gud det här är typ den bästa scenen ever! De är så söta, men det verkar vara annat för D och S tyvärr. Take a look!

Torsdag

Hola! Hann tyvärr inte blogga i morse men nu är jag hemma igen. På morgonen hade vi SO och sen gympa. Efter det åt jag lunch med lite kompisar och sen spelade vi lite musik. Nice, nice, Nu ska jag vara hemma ett tag innan min gitarr klockan 15.10-15.30. Blir väl mat, bloggning och pluggning i solen:) Sen efter gitarren ska jag till skräddaren och lämna in några plagg med hål som jag älskar. Sen på kvällen blir det damtennis. Jag och två kompisar är med i damlaget haha!

Njut av solen!

Vill ha sommarlov!!

Så nu är jag äntligen klar med min Buddhist uppgift. Jag känner mig verkligen trött på att plugga just nu, skolan is killing me! Vill bara ha sommar och sol, bara ligga och slappa och sova! Men det är faktiskt snart sommarlov så jag behöver bara hålla ut lite till. Nu ska jag sussa! Äntligen.. Imorgon slutar vi halv elva (bara 2 lektioner) vi får kompensationstid för ett teaterbesök vi var på efter skoltid. Så skönt! Då ska jag typ hem och sen har jag gitarr 15.10. Sen är det tennis klockan sju och annars vet jag inte vad jag hittar på.

Godnatt!

Min rosa vespa

21/5-08

Blondinernas mopperace:
21/5-08
Vad är likheten mellan en blondin och en moppe? De är lika enkla att köra:)
Haha älskar blondinskämt, kunde bara inte låta bli..

Nu ska jag skriva på min Buddism uppsats som ska vara inne imorgon, inte kommit så jätte långt men jag har ganska enkelt för uppsatser till skillnad från deckare så det ska nog gå bra. Nu fick ni äntligen en bild på min vespa.

Puss!

Vem vinner blondinernas mopperace? S till vänster eller J till höger? Rösta!

Onsdag

Godmorgon läsare! Allt bra? Med mig är det bra. Just nu sitter jag i bibblan och skriver på min Religionsuppgift som ska vara kla i morgon, sådana uppgifter gillar jag till skillnad från att skriva deckare. Efter skolan ska jag på körrepitition till våran studentshow. Jag ska antingen sjunga Mickey eller Annas del i Ronne och Ragge. Gillar båda så det spelar inte så stor roll. Sen ska jag hem och skriva mer på denna uppgift och sen lite tennis. Ikväll är det också Grey's Anantomy och kvällens avsnitt har jag faktiskt inte sett, ska bli kul att se.

Ha en bra dag!

Girl of the moment

20/5-08
Söta Hayden Panettiere får denna månad pryda framsidan av tidningen Teen Vogue. Exclusiva bilder från "the photoshoot" för Teen Vogue som gjordes i Malibu finns här. Jag gillar Hayden skarpt, hon är både duktig och ser väldigt naturlig ut, ett tydligt exempel på att det inte alltid är snyggast att var pinnsmal.

Nu ska jag lägga mig. Jag vet det är tidigt för mig, men grejen är att jag faktiskt ska försöka lägga mig elva varje dag nu. Jag orkar så mycket mer om jag får sova 8 timmar. Imorgon blir det som vanligt skola, sen körrepitition och sen tennis. You know the usual stuff:) Hoppas att ni gillade kvällens Gossip Girl förresten. Jag har ju redan sett hela första säsongen (avsnitt 1-18) men man kan väl aldrig få nog av Gossip Girl?

Godnatt!
Två veckor kvar till vår skolavslutning (imorgon).

Blair Waldorf must pie!

Det är dags för thanksgiving, en tid som ska föra alla tillsammans och ge glädje. Men det verkar som om det finns andra planer på Upper East side. N känner sig väldigt vilsen och när hans värld faller samman vet han inte vem han ska vända sig till. S konfronterar B och tjejerna verkar inte spendera Thanksgiving tillsammans, och inte B och hennes pappa heller för den delen. Familjen Humphrey försöker att ha en så vanlig Thanksgiving som möjligt trots att A är tillbaka. Men vissa saker försvinner inte bara genom att gömmas, vissa saker måste man hantera.

Ikväll klockan 20.00 är Gossip Girl äntligen tillbaka med avsnitt 9 (Blair Waldorf must pie) på kanal5. Det kommer att komma upp många saker från karaktärernas förflutna som de måste hantera. Missa inte det!

Previews (titta inte om ni tycker att det förstör sen):









Tisdag

Godmorgon läsare! Allt bra? Med mig är det super, det är tisdag! Först ska jag till skolan, sen solosång och till sist möte. Gossip Girl avsnitt 18 (season finale) visades igår i amerika så det ska jag titta på idag på en av mina länkar. Sen så kommer också Gossip Girl avsnitt 9 på kanal5 idag kl.20, haha ligger inte vi svenskar efter? Ja kommer skriva lite om avsnittet starx innan det börjar så att ni kan se om det intresserar er. Sen tror jag att det är Desperate Housewives också, men jag är inte helt säker. Nu ska jag gå och äta lite frukost.

Ha en bra dag!

15 dagar kvar kvar tills sommaravslutningen!

Lyckligt ovetande

Nu är jag helt klar med min deckare: Lyckligt ovetande. Jag är inte så nöjd med den men det är helt okej, klar i alla fall. Elsis tyckte det var helt okej att jag lämnade in den imorgon istället för idag så det löste sig. Annars så har min dag varit bra. Som sagt varit barnvakt och sen bara varit hemma och skrivit och skrivit. I framtiden så ska jag verkligen sluta att skjuta upp arbeten, även om jag hatar dem som jag gjorde i det här fallet. Som roliga uppgifter kan man lätt skriva men tråkiga går bara inte helt enkelt speciellt inte under tidspress. Gud vad jag behöver sommarlov!

Imorgon blir det skola (såklart) mellan 8.30 och 15.10. Sen solsång från 15.30-16 och sen hem. Klockan sex ska jag sen på möte med Moderata ungdomspartiets ungdomsgrupp, ska bli ganska intressant. Jag fick mail om detta, och jag tyckte det lätt väldigt kul att påverka lite. Att gå med i gruppen innebär att man är med på typ 3-5 möten/år och så får man enkäter att svara på lite då och då. Ingen kan göra allt men alla kan göra lite. Det är inte så att jag är för alla moderaternas principer men jag gillar de flesta och jag tycker att om man vill påverka samhället så måste man väl göra det via det styrande partiet?

Nu ska jag däremot lägga mig.
Godnatt!

Marint

19/5-08
Nu ska jag iväg på barnpassning bloggar när jag kommer hem!

In a girls bathroom cupboard

19/5-08
För en kille är det ett mysterium vad som döljer sig i en tjejs väska, men badrumsskåpet då? Jag rensade ut mitt skåp igår och tog bort typ hälften av alla grejer och detta blev resultatet. Väldigt fint men nu inser att jag kanske inte behöver den där nya krämen ändå...

Jo förresten det var poliser på vår skola idag, jag vet inte riktigt vad som hände men det verkade som om några killar med mopeder blev anmälda. Första dagen som jag körde moppe och allt, blev skiträdd! Nu ska jag äta lite och ta det lugnt, sen blir det barnpassning om en och en halv timme ungefär. Sen ikväll blir det stenhård pluggning, ska skriva klart min deckare som egentligen skulle varit inne idag. Vår lärare är så snäll däremot så det gör nog inget.

Måndag

Godmorgon! Allt bra? Sitter i bibblan och bloggar lite snabbt innan min Fysik. Idag ska jag gå i skolan, sen barnvakt och sen tennis. Förresten så var det poliskontroll i morse vi vår skola, berättar mer sen. 

Ha en bra dag!

This Week

Gud vad jag hatar att skriva deckare! Det går bara för trögt... Dessvärre så måste den också vara inne imorgon. Ska fortsätta nu men jag får se om jag hinner klart. Här kommer en this week lista: 

Måndag 
8.30-9.30 Teknik 
9.40-10.40 Fysik 
10.55-12 Idrott 
12.40-13.50 Spanska 
15-17.30 Barnvakt 

Tisdag 
8.30-9.30 Svenska 
9.40-11 Matte 
11.40-12.40 English 
12.50-14.10 Träslöjd 
14.20-15.10 Fysiklabb 

15.30-16 Solosång 
18 Möte med en utbildningsgrupp jag är med i. 

Onsdag 
8.30-9.30 Religion 
9.50-10.50 Svenska 
11.30-13.20 Hemkunskap 
13.35-14.35 Bild 
14.40-16 Körrepitition 

Torsdag 
8.30-9.25 Religion (Inlämning) 
9.35-10.30 Idrott 
12-15 Profil (Ledig?) 
15.10-15.30 Gitarr 
18-20 Bikram Yoga 

Fredag 
8.30-9.50 Elevtid & Klassråd 
10-11.10 Spanska 
11.50-13 Matte 
13.20-14.20 Fysik 
14.30-15.30 English 

Uppgifter 
Deckare mån 
Religionsuppgift tors 
Lämna in kläder till skräddare tors 
Skicka ett tackkort mån 

Ni undrar nog varför ingen tennis finns med i schemat? Jo det är Saltisspelen så man har matcher och sen får man spela själva när man vill. Nu ska jag fortsätta på deckaren, suck... Godnatt!

Blair Waldorf must pie!


På tisdag kommer efter lång väntan äntligen Gossip Girl avsnitt 9 (Blair Waldorf must pie).
Nu ska jag åka och titta på min brorsas tennismatch, ha en bra dag!

Söndag

Godmorgon! Allt bra med er? Med mig är bra men jag är himla trött på det dåliga vädret! Man får knappt lust att gå ut nästan. Idag är det söndag, ska inte göra så mycket mest ta det lugnt. Skulle haft picknick med T men stackarn är sjuk nu. Så idag ska jag bara vara hemma typ städa lite, plugga lite och titta på tv. Ganska skönt ibland faktiskt, men nästa vecka vill jag ha action så vädret bli nice! Håller ni inte med? Ska gå och fota min vespa också så ni får se den.

Ha en bra dag!
17 dagar kvar tills sommarlovet!

Gifts

17/5-08
Seglarskor till mitt konfaläger i sommar, haha snyggt med knästrumpor till:)
17/5-08
Gossip Girl It had to be you: handlar om gänget innan S drog till Boarding school (15årsåldern). It girl 3&4.

Sen fick jag också ett superfint halsband, örhängen, triss, pengar, picknick set och en praktisk väska till segling i sommar. Jag lovade att lägga ut bilder på mina presenter från i torsdags men det blev inte av. Vespan ska ni däremot få bild på imorgon och annars så fick jag: kläder, en hårtork, Clinique krämer, ett rosa fotoalbum, ett nattlinne, nagellack och underkläder.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, gästerna gick ganska tidigt typ halv tio eller något. Men trevligt var det! Jag och O och våra mammor pratade också lite om en eventuell New York tripp i höst, hoppas det blir av!

Godnatt!
17 dagar kvar tills sommarlovet!

Rött

Målat naglarna röda. Nu har gästerna gått, de kom ganska tidigt fem. Ska läsa lite i Gossip Girl It had to be you som jag fick utav en gäst. Ha en bra kväll!

Lördag

Godmorgon läsare! Allt bra med er? Med mig är det bra, så pigg och utvilad. Idag blir det som sagt tennismatch 14 och sen gäster vid 17. Trevligt, trevligt. Just nu är våra städare här också så hemmet kommer vara skinande rent! Nu ska jag gå upp och äta frukost och sen titta lite på tv tror jag. Sen ska jag köra vespa ner till tennisen, och ja lovar ni ska få ett kort!

Ha en bra dag!
363 dagar tills jag fyller 16, skoja haha ni ska slippa den nedräkningen:)

Moppe och Breakfast at tiffanys

Fick köra moppe idag, gud vad jag älskar det! Det är så härligt att svischa fram på min söta rosa vespa. Jag, pappa och brorsan åkte till mormor och morfar för att hämta den vid sextiden. Jag provkörde ett tag och sen åt vi middag. Efter middagen åkte jag förbi utetennisbanorna och tittade på när E och J körde varsinn tennismatch, min är imorgon 14.00. Sen åkte jag till affären och köpte godis och sen hem. Efter ett tag ringde M och K och jag joinade dem för ännu lite moppekörning och slutligen mys till Breakfast at tiffanys. Mysigt, mysigt! Nu har jag precis kört ner på min moppe (M bor på min gata haha) och nu ska jag lägga mig.

Imorgon har jag som sagt tennismatch 14, och innan dess ska jag sova och ta det lugnt. Sen vid femtiden ska vi ha gäster som kommer för att fira min födelsedag. Blir mest familjevänner, men det blir mysigt! På söndag ska jag ha picknick med T och plugga. Vad ska ni göra i helgen?

Godnatt!

Blair och Chuck



Definitivt mitt favorit Gossip Girl par, kan det bli något mellan dem igen? Det hoppas jag verkligen! Klippet är från säsong 1s sista avsnitt som kommer att visas i USA på måndag, på tisdag kommer det att vara tillgängligt i Sverige på internet.

Back to black

Lady in Black:

16/5-08
16/5-08 bild 2

Svart klänning Zoul
Tjocktröja Kookai
Strumpbyxor H&M
Matchade med svarta Filippa K skor och en svart We jacka.

Nu är det helg, så ut och njut! Kram<3


Fredag

Godmorgon! Allt bra? Med mig är det super det är ju fredag. Imorgon kan jag äntligen få sova ut, var typ två veckor sen! Nu sitter jag i skolan på elevtiden, vår lärare var snäll och flyttade vår deadline för deckaren tills på måndag, så skönt! Jag har typ skrivit två sidor/fem sidor, suck.. Efter skolan ska jag hem och köra lite moppe upp och ner för gatan, om det inte regnar. Sen har jag tennis 19-21, tyvärr inomhus pga. det dåliga vädret.

Ha en bra dag!

Ingen fjortis längre..

Min födelsedag lider mot sitt slut, nu är jag femton. Straffmyndig, byxmyndig, hyra-filmmyndig, slippa-cykelhjälmmyndig och moppemyndig. Känner att jag har tagit ett stort steg ut i livet:) Middagen med familjen var jättemysig och god, jag åt Biff Rydberg. Sen var det teater med klassen, vi såg Dumb Show på Dramaten, den var faktiskt ganska bra. Efter teatern fick jag skjuss hem av Ns mamma Undi, men min familj var fortfarande på brorsans tennismatch så jag åkte till mormor och morfar. Jag är för trött för att fota mina presenter nu så jag gör det imorgon.

Sov gott sötisar!
Tack för alla grattis!

Gå in och tävla här, och vinn fina smycken!

Birthday Outfit

15/5-08
Present från Olivia 15/5-08Present från Amanda 15/5-08

Rosa linne MQ (Present från Eric)
Jeans True Religion
Kofta Abercrombie
Halsband (Present från Olivia)
Armband (Present från Amanda och ett från mormor Gulli)

Nu ska jag och familjen in till stan för att äta tidig födelsedagsmiddag innan jag ska på teater på dramaten med klassen. Dagen har varit super, fått massa fina presenter som jag visar ikväll.  Ikväll kommer min moppe också hem till mig!

My Birthday!

15 år!

15 den 15:e Maj

Snart fyller jag år, måste helt enkelt vara uppe lite till. Breakfast at Tiffanys var jättebra, älskar Audrey Hepburn som Holly Golightly. Jag rekommenderar verkligen att ni ser den! Snart är jag 15 den 15:e Maj, men det känns inte alls så men det är så..

Gossip Girl á la Breakfast at Tiffanys:


Breakfast at Tiffanys

14/5-08
Känner mig väldigt seg just nu så jag har faktiskt redan satt på mig pyjamas och ska titta på Breakfast at Tiffanys med Audrey Hepburn som jag fick av mormor som en tidig födelsedagspresent. Man blir helt enkelt seg av regnväder så det är det alltid skönt att ta det lugnt med en bra kärlekskomedi. Breakfast at Tiffanys är bl.a Blair Waldorfs favoritfilm. 

En blöt och kall Manda

Usch vilket äckligt väder detär ute nu, bara och regn och regn! E ville inte dansa så vi sålde bullar istället,  däremot blev det bara 100 kr var istället för 200! Jag tror dansen hade gett mer.. Men jag får väl städa lite hemma också så kan jag få lite av päronen. Kul hade vi i alla fall när vi bakade, sålde bullarna i regnet och drack varm choklad efter. Nu ska jag till mormor och morfar för att fira mormor som fyller år idag.

Hörs lite senare!

Onsdag

Godmorgon! Allt bra? Med mig är det super fått sova ändå till nio idag. Har som sagt dagsverke så vi är lediga hela dagen för att tjäna pengar. För min del blir det dans och sång på plattan med två kompisar, kom gärna förbi och sjänk en slant, det går faktiskt till välgörenhet! Min mormor fyller också år idag så jag och mamma ska köpa en present till henne också. Sen ska vi fira henne med middag. Får se hur det blir med körrepet och tennisen, birthdays goes first! Vad tyckte ni om gårdagens Gossip Girl (ni som vågade titta)? Jag tycker det var super och nästa säsongsavslutningen blir nog om möjligt ännu bättre. Det sägs att Blair kanske hittar tillbaks till Chuck, vad tror ni?

Ha en bra dag!
Tomorrow is my birthday bitches!

Women on the verge

Just tittat på Christine och nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig. Imorgon blir dans och sång vid plattan för välgörenhet fölt av körrepitition och tennis. Godnatt!

Gossip Girl episode 17 (Women on the verge)



Se resten av avsnittet här och här.

Godnatt sötisar<3

Soldier Boy


Imorgon är det dagsverke dvs. vi är lediga från skolan och ska tjäna in 200 kr var till fattiga barn i typ Albanien. Vi ska dansa och sjunga vid plattan så kom gärna och titta och skänk pengar. Ett av huvudnumrena blir Soldier Boy, kolla in dansen ovan! Nu ska jag kolla på Gossip Girl avsnitt 17, ha en bra kväll och kom förbi imorgon!

Tisdag

Godmorgon läsare! Allt bra? Med mig är det super, det är ju tisdag. Just nu sitter jag i skolan och skriver på min svenska deckare. Den måste vara klar på fredag och jag är bara halvvägs, men det löser sig nog. Jag fick MVG på mitt yoyo-test (konditionstest) och mitt spanska prov gick nog bra. Idag har jag en lite lugnare dag. Vanlig skoldag och sen solosång och tennis. Tyvärr har jag dåliga nyheter till er läsare, Gossip girl börjar tyvärr inte idag. Ska kolla upp när det börjar. Men Ugly Betty och Desperate Housewives kanske också duger? För mig som laddar ner, finns det också tillgång till Gossip Girl avsnitt 17 idag, då får jag veta fortsättningen på den chockande nyheten som avslutade det förra avsnittet. Nu ska jag tillbaka till svenskan.


Ha en bra dag!

2 dagar tills jag fyller 15 och får moppe!


Blommigt

Klänning sommar blommig
Visst är den somrig och fin? Ska åka till stan och titta efter denna söta sommarklänning från TopShop.
Just kommit hem, efter tennisen åt vi pizza, gott! Nu ska jag duscha innan Cashmere Maffia.

Ha en bra kväll!

Grattis Bea!!

Ep 4 Photoshoot in the end
Tävlingen om Gossip Girl avsnitt 1-13 är nu avslutad och rubriken avslöjar väl vem som vann? Grattis Bea, jag kommer kontakta dig. För er som inte vann så kommer det inom kort tid komma nya möjligheter att vinna Gossip Girl avsnitt, och glöm inte imorgon visas avsnitt 9 kl.21 på kanal5.

Resultat
Bea 25 röster
Sweet 16 21 röster
Lovisa 5 röster
Mumsbubblan och Sara 4 röster

Måndag

Godmorgon läsare! Haft en bra helg? Det har jag men tuff har den varit och veckan kommer att fortsätta i samma tempo. Idag har jag yoyo-test och spanska prov. Spanskan är nog enkel men yoyo-testet är alltid jobbigt! Efter skolan ska jag hem en snabbis och sen är jag barnvakt. 17.30-19 har jag tennis ute. Nu ska jag sminka mig och klä på mig innan jag ska till tåget. Behöver bara åka tåg tre dagar till, sen moppe!

Ha en bra dag!
3 dagar tills jag fyller 15 och får moppe!

This week

Nu ska jag gå och lägga mig, är så trött! Godnatt! Här kommer ett schema för denna vecka:

Måndag
8.30-9.30 Teknik
9.40-10.40 Fysik
11-11.30 Yoyo test (Konditionstest)
11.45 Läkarbesök (ska kolla upp en läskig knöl på halsen)
12.40-13.50 Spanska Prov

15-17 Barnvakt
17.30-19 Tennis (ute)
21-22 Cashmere Maffia

Tisdag
8.30-9.30 Svenska
9.40-11 Matte
11.40-12.40 Engelska
12.50-14.10 Träslöjd
14.20-15.10 Fysiklabb

15.30-15.50 Solosång
17.30-19 Tennis
21-22 Desperate Housewives?
Nytt Gossip girl avsnitt!

Onsdag
Dagsverke hela dagen: ska samla in 200 kr/person.
Vi ska sjunga och dansa på stan (kanske).

Körrepitition 14.30-16
17.30-19 Tennis
19.10-20 Fys

Tosdag
My Birthday!
8.30-9.25 Religion
9.35-10.30 Idrott
12-15 Profil

Teater på dramaten med klassen 19, får se om jag pallar. Suger att det är på min födelsedag!
Får mitt moppekörkort!

Fredag
8.30-9.10 Elevtid
9.10-9.50 Klassråd
10-11.10 Spanska
11.50-13 Matte
13.20-14.20 Fysik
14.30-15.30 English

19-21 Tennis

Lördag
Fika med L (praokompis) på Bönan.
Födelsedagsmiddag för familjevänner.

Söndag
Min brorsas namnsdag. Ja vi firar namnsdagar:)

To do list
Skriva klart min deckare
Matteläxa 27
Öva till dagsverket!
Lämna in kläder till skräddaren

Överlever jag?

I made it!

Jag klarade det, provet var jättesvårt men jag klarade det! Man var tvungen att ha 28/35 för G, jag fick 31! På uppkörning gick det däremot mindre bra, ramlade nästan.. Fast det räknades inte och en körde in i ett träd:) På torsdag kommer mitt körkort som en födelsedagspresent (fyller år då) och då får jag köra. Ska ta bild på min moppe och lägga ut när jag får den.

Nu har jag precis kommit hem från Holmen där vi har ätit middag, gott! Innan spelades också lite tennis på grusbanorna, that was my day. Haft väldigt mycket idag: Moppekörkort 10-17, Tennis 19-20 och sen middag, så jag har inte hunnit blogga så mycket. Men imorgon blir det som vanligt.

Ikväll kl.24.00 avslutas tävlingen om Gossip Girl avsnitt 1-13, röster efter det kommer inte att räknas. Vinnaren presenteras imorgon, när jag räknat rösterna. Nu ska jag plugga lite spanska, har prov imorgon. Fast bara diagnostiskt så det är sånt man kan som tur.

Ha en bra kväll!
4 dagar tills jag fyller 15 och får moppe!

Vespa

Vespa LX 125
Sitter och pluggar vägregler och vägmärken. Imorgon ska jag ta moppekörkort, så kul! Sen skickar dem kortet inom typ 3 dagar och jag fyller år på torsdag så då får jag köra min Vespa. Min vespa ser ut som på bilden fast silvrig. Eller just nu rosa stripad, men jag ska ta bort det för det slits ut lättare än lack. Det jobbiga är bara att jag måste kunna så mycket till moppeprovet imorgon, men det löser sig nog. Kursen börjar imorgon 10 och håller på till 16, så tyvärr blir det ingen sovmorgon imorgon heller. Efter kursen har jag min andra match i kalle anka cup 17 mot en tjej från SALK. Hon är seedad och typ 15 i sverige så det blir tufft, men en liten chans har jag. Ni får hålla tummarna för mig! Ska plugga lite till men sen ska jag faktiskt lägga mig, man orkar inte annars. Jag måste börja sova åtta timmar/natt nu!

Sov gott!

Tjuvlyssnat

(En mycket hårig man i shorts och linne kommer in i vagnen).
Pojke 5+: Mamma, varför har den där mannen päls?
Mamman: Men Schhh!
Pojke 5+ (skriker): Men varför har han päls?!
(Alla på tåget börjar le, mannen tittar ilsket på ungen).
Pojke 5+ (lite rädd): Mamma, björnen tittar argt på mig nu!


En alldagligt klädd kvinna ~30 beställer mat i bistron och det kvinnliga biträdet ~20 knappar in allt eftersom.

Biträdet: Då blir det 115 kronor.
Kvinnan: Jaså, så du ger mig inte drickan gratis? Sa jag inte till dig att jag åker i första klass?
Biträdet: Men…
Kvinnan: Inga men, jag åker med första klass och då ingår drickan. Rätt skall vara rätt.
Biträdet ser ut att påbörja ännu ett förök till argumentation men avbryter och slår bort drickan från beställningen.
Biträdet: Då blir det 125 kronor.
Kvinnan: Men…
Biträdet: Inga men, rätt skall vara rätt och eftersom du åker i första klass ska du få drickan gratis även om du då tyvärr går miste om vår menyrabatt. Det blir 125 kronor, tack.



En grupp av dagisbarn är i parken och leker. En av dagisfröknarna hjälper en flicka ~5 att knyta skorna.

Flickan: Jag fyller sex år i augusti!
Dagisfröken: Jag fyller också år i augusti.
Flickan: Hur många år blir du då?
Dagisfröken: Då fyller jag 24.
Flickan: 24?! Då är du gammal ju! (Hon klappar fröken på armen och ser sedan allvarlig ut) Vet du om att du snart ska dö?



Det är strax före stängning på Ica. En ung och snygg mamma ~26 med dotter ~4 ska betala för sina varor.

Kassakillen ~17: Det blir 264 kronor.
Mamman: Oj, vänta lite jag ska bara gräva fram plånboken… Tur att det är lite folk nu i alla fall, så att man hinner leta lite!
Mamman, iklädd urringad tröja, böjer sig framåt och börjar gräva i sin handväska. En halv minut senare har hon fortfarande inte hittat sin plånbok.
Dottern: Maaamma! Varför sitter han och stirrar på dina tuttar?
Kasskillen blir högröd i ansiktet och tittar ner i marken.
Mamman (med lugn stämma): Det vet jag inte, men jag vet att han vill detta!
Så lutar hon sig fram och ger honom en puss. Efter det hittar hon plånboken, betalar för sig och går glatt iväg.



En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.

Damen: Nämen gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (svarar trött): För att han är bög.



Taget från Tjuvlyssnat.

Lördagens innelista

Innelistan

1. Färgglade ballerina skor. Jätte snyggt till både vit och svart. Jag har köpt ett par ljusgröna men ljuslila eller rosa är också skitsnyggt!

2. Solstolar. Var det bara jag som tillbringade flera av dagens timmar av att njuta av solen i en solstol?

3. Dirty Sexy Money. Självklart menar jag serien, älskar du inte att titta på när de har fester på broar, flyger från New York till L.A för sushi eller köper klockor för 300.000 till fyraåringar? Jag älskar att varje torsdag kl.21.00 följa familjen Darling på Kanal5.

4. Yoga. Det ger båda styrka, smidighet och lugn och finns i många olika former. Ashtanga Yoga, Power Yoga, Bikram Yoga you name it! Själv får jag inte nog av det, inget får bort stress som Yoga.

Utelistan

1. Ostabilt väder. Visst blir man så besviken när det varit sol och jättevarmt i några dagar och sen går tillbaks till svalt eller ännu värre regnigt? Vi får verkligen hoppas att det inte händer oss. Sommaren är här för att stanna. Eller?

Känner mig så positiv pga. dagens väder så utelistan blir inte lång. Nu är jag hemma igen, vann min tennismatch enkelt 6-0 6-0. Nästa match är imorgon kl.13.30 men då ska jag ta moppekörkort så jag ska försöka flytta den. Efter matchen var jag mormor och morfar och hälsade på Mormor Gulli (gammelmormor). Vi satt på hennes altan och åt lunch och sen fika. så himla skönt att man kan sitta ute i linne och shorts, vid ett idag var det 26 grader. Snälla sommaren, stanna!

Lördag

Godmorgon läsare! Hade ni det kul igår? Det hade jag men jag kom hem tidigt ändå. Nu ska jag äta lite frukost och klä på mig sen ska jag iväg på tennismatch. Idag möter jag en tjej som jag nog borde ta, så håll tummarna för mig. Efter matchen ska jag åka med mormor och morfar för att hälsa på gammelmormor och ikväll blir det grill! Sen så måste jag också plugga till mitt moppekörkort som jag ska ta imorgon.

Ha en bra dag!
5 dagar tills jag fyller år och får moppe!

Bowling och picknick

Ikväll bowlade jag och massa tjejer, jättekul! Vi skulle äta middag efteråt men allt var stängt så vi gick till Willys och köpte saker som vi sedan åt på en gräsplätt i Sickla. Hade jättemysigt verkligen.
9/5-08 med the girls!


Kvällens outfit:

9/5-08

Klänning Juicy Couture
Skinnjack Hollies
Väska Guess
Skor Angela C

Godnatt!

Summerfeeling

Gud vad varmt och skönt det är ute, känns som sommar. Skolveckan är avslutad och vi har just firat morfar med tårta och kaffe. Matteprovet idag gick väldigt bra, jag kollade igenom många ggr också så jag tror inte det blir slarvfel. Så min dag har varit toppen hittills, jag har tennismatch imorgon så jag ska försöka att inte lägga mig allt för sent. Men nu ska jag snart iväg på bowling med massa roliga människor. Lägger ut bilder från idag och ikväll när jag kommer hem.

Trevlig Helg!
Grattis Ilse som fyller 15 år idag! Grattis morfar som fyller 63 år idag!

Fredag

Godmorgon! Allt bra? Med mig är det bra, det är ju fredag! Nu sitter jag i klassrummet och har elevtid dvs. man får jobba med vad man behöver. Idag har vi också matteprov, får verkligen inte klanta mig på det här provet. Gör typ ofta slarvfel, jag måste verkligen ha MVG på detta prov! När man ändå pratar om matte så har jag precis räknat ut en sak, jag har inte sovmorgon på sju dagar! Kommer jag överleva? Imorgon har jag tennismatch 9.00 och på söndag ska jag ta moppe körkort 10.00 och sen är det ännu en till skolvecka! Suck...
Idag fyller förresten Ilse och morfar år, vi sjöng just för Ilse och hon har sitt skåp fullt med presenter. Efter skolan ska vi fira morfar med tårta hemma hos oss. Ikväll ska jag bara ta det lugnt eftersom att jag har tennismatch tidigt imorgon.

Ha en bra dag!
6 dagar tills jag fyller 15 och får moppe!

En solig dag i Stockholm

En solig dag i Stockholm
Nu har jag precis ätit middag, pasta bolognese jättegott. Bikram yogan var kul men jätte jobbig, ska absolut fortsätta! Om ni vill prova på det, så kan ni se detaljer här. Min dag har varit bra, på profilen som utgör det mesta av vår skoldag på torsdagar spelade vi brännboll. Det är skitkul! Nu ska jag plugga lite till mitt matteprov imorgon, men jag tror jag kan det mesta.

Dagens outfit:

8/9-08

Vitt linne Twist & Tango
Kofta Zara
Kjol Zoul
Svarta skor Filippa K

Ha en bra kväll!



The van der woodsens


Det är inte bara fördelar med att vara en van der Woodsen. Här kommer lite klipp som avslöjar lite om deras öden i kommande avsnitt:
Serenas biggest secret
Erics confession
The none judgeing breakfast club
Serena and who?

Nu ska jag byta om och sen ska jag in till stan och gå på Bikram Yoga. Dagens outfit och kanske lite bilder från yogan kommer ikväll. Enjoy the sun!

Torsdag

Godmorgon läsare! Allt bra? Med mig är det super, solen skiner och idag är jag barebent. Ni får dagens outfit efter skolan. Nu sitter jag på min SO och skriver på mitt buddhist arbete igen, det går lite trögt men ändå. Idag ska jag som sagt på gitarr och bikram yoga. Min farbror kom igår fast väldigt sent så jag somnade innan och han var inte vaken när jag gick så jag har inte hälsat än. Men nu ska jag tillbaka till lektionen innan de upptäcker att jag skriver blogg:)


Ha en bra dag!
En vecka tills jag fyller 15 och får moppe!




Godnatt

Godnatt bloggen! Nu ska jag krypa ner i min varma och sköna säng och få min skönhetssömn. Lyckades tyvärr inte lägga mig innan elva men i alla fall tidigare än igår. Farbror har inte kommit än, han skulle komma runt tolv så han är väl här när som helst. Det var länge sen jag träffade honom, han bor ju i Tyskland. Så det ska bli väldigt kul att han kommer hit några dagar. Imorgon ska jag gå i skolan: SO, Idrott (Friidrott!), Lunch och Profil. Efter skolan ska jag på gitarr och sen hem. Jag hinner vara hemma i typ en och en halvtimme sen ska jag bege mig in till stan för att gå på Bikram Yoga med mamma och Susanna. Sen ska vi äta middag ute och sen ska vi hem. Jag måste också plugga lite till matteprovet på fredag, jag kan nog det mesta det gäller bara att inte göra slarvfel. So that's my Thursday! Vad ska ni göra imorgon?

Fortsätt att rösta på finalisterna i inlägget nedan. Tips till er finalister: Skriv kommentarer med "Rösta på mig" och länk eller skriv ett inlägg så att alla era läsare kan rösta på er. Ju fler röster desto mer spännande blir det!

Godnatt!

Finalister

Jag har nu valt ut fem finalister i min tävlig om Gossip Girl avsnitt 1-13. Det kommer fram till på söndag att vara en omröstning mellan dessa fem personer. Flest röster vinner!

Finalister:

Bea
Sweet 16
Sara
Lovisa
Mumsbubblan

Rösta på er favorit!

Tränat

Nu har jag precis joggat, joggade typ 6 km tror jag. Väldigt skönt efteråt, man blir typ helt speedad. Innna så spelade jag också tennis, på grusbanorna utomhus. Älskar att spela ute, som ni nog vet. Min dag har varit väldigt bra, har er också det? Det hoppas jag i alla fall. Ikväll är det ett grymt avsnitt av Grey's Anatomy fast jag har såklart redan sett det, men se det ni! Så vad ska jag ägna mig åt ikväll? Jo jag tänkte faktiskt plugga lite och göra min gitarrläxa. Sen så ska jag försöka lägga mig lite tidigare idag också, gärna innan elva. Jag vill nämligen vara pigg imorgon till 800m och Bikram Yoga. Har ni gjort Bikram Yoga någon gång? Det blir första gången för mig men jag brukar gå på vanlig yoga. Skillnaden är att bikram yoga utförs i 40 grader varmt rum, kommer typ svimma men det är kul att prova. Nu ska jag plugga och äta godis.

Ha en bra kväll! 

Girl of the moment

Teen Vogues girl of the moment
Rachel Bilson fortsätter att imponera mig både karriärsmässigt och i modemässigt. Jag gillar speciellt den högra outfitten. Just nu är Rachel också Teen Vogues girl of the moment, och det är hon värd. Gillar ni Rachels stil?
Nu ska jag på tennis, vi hörs senare!

Onsdag

Godmorgon! Allt bra med er? Med mig är det bra, jag har en väldigt kort och enkel skoldag framför mig. Just nu sitter jag i biblan och skriver på min religionsuppsats om att vara Buddist. Jag gillar buddism det är väldigt intressant och jag går på yoga också så jag gillar meditation. I morse var det kaos, jag hittade ingen nyckel så det slutade med att jag fick gå ut genom tvättstugan. Tvättstugan räddar mig verkligen ofta. Efter skolan har jag kör, vi ska titta på studentshowen från förra året och se vad vi ska ändra på till i år. Sen är det såklart tennis, ska spela ute idag igen så skönt! Sent på kvällen kommer min farbror också så vi måste städa lite hemma. Nu ska jag skriva lire religion.

Ha en bra dag!
8 dagar tills jag fyller 15 och får moppe!

Going to bed...

Dags för mig att börja gå och lägga mig, måste plocka undan lite på rummet bara men sen så ska jag krypa ner i sängen. Imorgon har jag en väldigt enkel skoldag: Svenska, SO, Lunch, HKK och Bild. Slutar halv tre men vi ställer alltid fram klockan på bilden så vi brukar sluta två typ, snacka om att vår bildlärare är lättlurad! Efter skolan är det kör och sen så ska jag snabbt hem innan min tennis på utebanorna. Imorgon kommer också min farbror och hälsar på, han bor i Tyskland. Han ska stanna tills på söndag tror jag, blir kul att träffa honom. På tvfronten så är det Grey's Anatomy imorgon, fast jag har redan sett det men jag ville bara se till så att ni inte glömmer det! Var det någon som tittade på det chockerande gossip girl klippet jag länkade, vad tyckte ni? Om ni missade det så kan ni se det här. Ändå inne på temat så ska ni få en bild på Blair och Serena i  Gossip Girl avsnitt 16. You know you love me...
BFF
Godnatt!
9 dagar tills jag fyller 15 och får moppe (snart 8).



Nu är bloggen flyttad!

Ni undrar nog varför jag inte bloggat på hela dagen, jo det är så att min blogg har blivit flyttat, jag loggar numera in på publishme.se och allt är mycket bättre och nyare. Gör flytten ni med! Idag har jag varit i skolan, fick tillbaks mitt kemi prov 18/19 MVG! Sen hade jag solosång och tillsist lite tennis. Nu har jag tittat på Gossip Girl avsnitt 16 och jag måste säga att jag är helt chockad, gå in på länken: http://www.youtube.com/watch?v=mnZpWnj3F2k om ni vill veta vad ja menar men det avslöjar mycket!

Nu ska jag ta en dusch innan Desperate housewives, hörs senare!

Sweet dreams!

image219
Godnatt! Sweet dreams! Vi hörs imorgon, då det är tisdag.
För er som inte visste det så är det min favoritdag.
Roliga lektioner, bra tvprogram och framförallt,
ett nytt GG avsnitt! Pusss<3


Vill man vara fin så får man lida pin..

Jag hatar verkligen att plocka ögonbrynen men ibland måste man. När det gör så ont att ögonen rinner så får man däremot stor lust att sluta. Men nu är det gjort i alla fall, jag går efter principen vill man vara fin så får man lida pin och tänkte hela tiden på det fina resultatet. Nu ska jag fortsätta med att måla naglarna. Såg på cashmere maffia också, jättebra serie. Nästan i klass med sex and the city faktiskt vilket är jättebra betyg! Måste också svara på engelska frågorna tyvärr, men som tur så har jag i alla fall redan läst texten frågorna är till.
image217
Söta Ellen Page är på framsidan av Teen Vogues senaste nummer.

Utetennis

Skönt att softa en hel eftermiddag, brukar egentligen vara barnvakt innan tennisen eller ha sjukt mycket läxor. Men idag behövde jag inte gör någonting! Först surfade jag lite, tittade på GG, gjorde engelska läxan och fikade med mamma. Brorsan var också hemma ett tag innan han skulle till tennis, han hade förresten prao idag på en godisfabrik. Najs! Har nog bara suttit och ätit godis hela dagen. Jag älskar verkligen att det blir mer och mer sommar för varje dag. Visst jag skulle inte bara vilja ha sommar men 7 månader om året skulle väl inte skada?
image215
Nu ska jag iväg och spela tennis, ute! På bilden ser du våra tennisbanor som om du inte märkt det ligger precis vid vattnet. Lovely! Dessutom så har banorna fått nytt grus, Båstadgrus! Så det är så härligt att spela på dem.
Ha en bra kväll! Vi hörs lite senare.

Dagens outfit

image213
image214

Jeans Nudie
Vitt underlinne JC
Beige topp We
Svart kofta Kookai
Gröna ballerina Angela C (matchat med ett grönt diadem)
Ballerina strumpor Indiska (söta och sköna)

Nu ska jag vara hemma och chilla innan min tennis som är klockan sex. Har också bara en läxa tills imorgon: Engelska som jag ska göra nu. Sen så blir det som sagt tennis på utebanorna och ikväll Cashmere Maffia. I natt visas Gossip Girl avsnitt 16 i USA så imorgon sötisar då kan man ladda ner/se det på internet! Vad ska ni ägna eftermiddagen åt?

Måndag

Godmorgon läsare! Allt bra? Med mig är det okej, alltid trögt att komma tillbaks till skolan efter helgen. Nu har jag just haft teknik ska på NO om fem minuter. På idrotten är det friidrott, me love! Gick på det förut nämligen. Sen spanska prov och sen hem. Jag ska inte vara barnvakt idag så jag kan ta det lugnt ändå tills min tennis 18-19. Sen så får man inte missa Cashmere Maffia på trean ikväll klockan nio!

Ha en bra dag!
10 dagar tills jag fyller 15 och får moppe! Wiee!

Kvällens lista

KVÄLLENS:
Klädsel:
Vit linne och jeans
Frisyr: Vanlig?
Låt: No air med Jordin Sparks och Chris Brown
Tv: Dirty sexy money
Vill ha: Det vanliga..kläder!
Tråkigaste: Att jag måste vänta tills jag fyller 15 för att få köra min söta rosa vespa
Roligaste: Jag, skoja.. Vet inte..

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Vet inte.
Fick dig att gråta: No idea
Fick dig att börja skratta: Björn Gustavsson
Du gick på bio med: Tove
Du gick på stan med: Mamma
Skickade ett e-mail till dig: Facebook:)
Skickade ett sms till dig: Jessica

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Nej
Bråkat med ditt husdjur: Bara haft guldfiskar..
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Ne inte vad jag kommer ihåg, men sjuka drömmar har jag haft!

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:

Norge: Ja, min pappa är från Norge.
Danmark: Ja
Finland: Flygplatsen?
Island: Nej
England: Japp, London!
USA: Go Florida!
Frankrike: Ja
Italien: Bott i Italien i fyra månader!
Grekland : Nej
Schweiz : Nej
Thailand: Nej
Kanada: Nej
Afrika: Nej
Spanien:
Oman: Not really..
Turkiet: Nej
Kroatsien: Nej

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: Ormar och att dö
Vart vill du gifta dig: Stranden!
Vem hatar du verkligen: Hata är ett väldigt starkt ord
Kör du bil: Snart vespa
Har du ett jobb: Barnvakt och ibland tennistränare
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, fast ibland är det skönt att vara ensam
Är du ett hälsofreak: I wish..
Är du ensam nu: Min brorsa sitter bredvid mig
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Dåliga låtar tyvärr

FAVORIT:

Rum i huset: Mitt rum!
Typ av musik: Olika typ NRJ
Parfym: DKNY eller Paris Hiltons Can Can
Månad: Maj!
Mat: Äter allt..
Dricka: Ramlösa!
Godis: Lakrits!
Tidnining: Teen Vogue
Film: Många men såg nyligen the Notebook, love it!
Djur: Monkey

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit: Nej
Köpt någonting: Mat!
Varit sjuk: Allergi..
Sjungit: Alltid!
Sagt "Jag Älskar Dig": Tror det
Träffat någon ny: Nix
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Ja
Ätit: Självklart..

Kopierad från Mattsons blogg.

Grill<3

Nu sätts grillen igång igen. Gud vad jag älskar grillat! Idag slängs det på oxfilé, korv och kyckling, yummy! Jag är fortfarande jättetrött efter att först ha sovit lite och sen jagat småungar. Men söta var de i alla fall! Nu ska jag gå ner och sätta mitt fina datorgjorda grattiskort på Williams paket. Ha en bra kväll!
image212
Bild från grillningen på Valborg. Någon mer som sätter på grillen ikväll?

Söndag

Så nu var det över! Att träna 6-7 åringar i tennis i fyra timmar kan faktiskt bli ganska jobbigt, men man tjänar ganska bra så det är värt det! Nu ska jag duscha och så innan jag och mamma ska börja med maten. William (morbror) och hans tjej, mormor och morfar ska på grill hos oss idag eftersom att William fyllt år. Idag kommer också min lillebror hem från Portugal! Han har varit där för att spela tennis, och även fast han kommer vara jättebrun så är det kul att han kommer tillbaka idag. Skulle faktiskt varit skittråkigt om man inte haft några syskon.

Duellen mellan Kenza och Blondinbella slutade i vinst till Blondinbella. Däremot så ville de flesta inte rösta. Eftersom att dessa två bloggar har väldigt många läsare så tror jag att många blir avundsjuka på dem och då "anti" dem. Så av alla läsare de har så är det nog bara ungefär hälften som läser deras blogg för att de gillar den. Jag skulle faktiskt röstat på Blondinbella. Många säger att hon bara skriver om det hon shoppat och alla fester hon varit på, men Bella har faktiskt åstakommit mycket mer. Hon har bra betyg i skolan, hon har startat en grupp mot rökning "fina flickor röker inte", hon är väldigt engagerad i MUF och jag tycker faktiskt att hon försöker påverka oss positivt. T ex när hon på valborg skrev att man skulle ta det lugnt och när hon gjorde en kampanj om att alla hennes läsare skulle köpa ett rosa band mot bröstcancer. Så go Bella! Kenzas blogg har också varit bra, däremot så är det mest shopping och om henne. Tyvärr så tycker jag att den blivit betydligt sämre nu, hon lägger nog inte ner så mycket tid på den.
Varför tror ni att dessa två bloggar har så många läsare? Argumentera!

Ha en bra dag!

Tennistränaren

Det är inte ofta jag är uppe före åtta på söndagar, men idag ska jag faktiskt träna småbarn i tennis 9-13 så jag var helt enkelt tvungen att lämna min sköna säng lite tidigare än vanligt. Efter tennisen så ska jag hem igen och hjälpa mamma att fixa för vår middag för morbror (som fyllt år) som vi ska ha kl.17. Sen så måste jag också plugga lite spanska, vi har diagnostiskt prov imorgon. Så det är i princip vad jag ska göra idag.
image211
Ha en bra Söndag sötisar!
11 dagar tills jag fyller 15 och får moppe!

Blondinbella vs. Kenza

image209image210
Tänkte att det var dags för duellen igen. Vem är egentligen Sveriges bästa bloggerska? Rösta mellan Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Kenza "Kenzas" Zouiten.

Fashion toast

Om ni inte redan upptäckt denna underbara blogg, gör det nu! Hon har helt underbara bilder och supersöta outfits. Hon har t o m med varit med i Teen Vogue tack vare sin blogg och vi kan bara drömma om hur mycket pengar hon måste tjäna. Men det är hon värd, den här bloggens kvalitét går inte ens att jämföra med några av våra svenska bloggar.

Fashion toast style:

image203image204
image205image206

Copycat:

image207image208

Lördag

Godmorgon läsare! Allt bra? Själv känner jag mig verkligen i vägen, våra städare är här och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ilandsproblem? Nu ska jag ta det lugnt ett litet tag innan jag ska spela tennis 14-16. Sen på kvällen får jag se hur det blir, tänkte gå och äta pizza med tjejerna men jag får se om det blir av. Imorgon ska jag träna småbarn i tennis 9-13, så då blir det ingen sovmorgon!

Förresten så är det bara 5 skolveckor kvar innan sommarlovet! Längtar så mycket! Vad ska ni göra i sommar förresten? För min del så blir det tennisläger, midsommar i smögen, ev. Spanien (Alicante), Båstad under tennisveckan och sen 25 dagars konfaläger ute i skärgården! Ska bli så himla kul måste hitta en fin konfaklänning också. Och innan sommaren ska jag nog klara mig också, tar moppekörkort den 11:e, fyller år den 15:e och vädret blir sommar innan skolan så jag har inget att klaga på.

Ha en bra Lördag! Vad ska ni hitta på?
12 dagar tills jag fyller 15 och får moppe!

Dagens Shopping

image202
Idag har jag varit i stan med mamma. Först åt vi lunch på ett ställe inne i sturegallerian, jättegott! Jag åt en grönsakslasagne som var super. Sen blev det shopping, kom hem med: ett par Nudie jeans, gröna ballerina från Angela C, grönt diadem från Indiska, ballerinastrumpor från Indiska och en present till söta Ilse som fyller år om en vecka. Efter shoppingen gick vi på "After shopping" på Anglais och drack varsinn smoothie. 
Nu ska jag lägga in lite klädannonser på blocket, sorterade ut massa igår! 

Ha en bra kväll!

Fredag

Godmorgon läsare! Hur är det? Med mig är det bra. Just ätit frukost och tittat lite på tv. Jag älskar att vara ledig. Snart ska jag och mamma in till stan och shoppa lite. Jag fyller också år snart så jag ska titta ut lite saker till min "önskelista". Haha är det bara jag som fortfarande gör wishlists? Sen så ska jag spela lite tennis med pappsen i Kungliga, hoppas på ute. Förresten så fick jag en kommentar från Empem att hon diskuterade anorexia i sin blogg. Enligt mig ett riktigt viktigt ämne, så om ni har tid kan ni klicka här och hjälpa henne att få tjejer att inte sluta äta. Det ska i alla fall jag göra.

Ha en bra fredag!

Godnatt!

image201
Godnatt, nu ska jag lägga mig efter min städdag. Otroligt nog så blev vi klara med allt på listan. Så imorgon är jag helt ledig! Får se vad jag hittar på, kanske E eller J vill spela lite grustennis? Eller så kanske jag åker in till stan och shoppar lite och spelar tennis med pappa. Jag får se hur det blir. På söndag ska jag förresten vara tennistränare i fem timmar, ska bli riktigt kul faktiskt! Som godnatt får ni en bild på söta Samaire Armstrong i rollen som bortskämda Juliet i Dirty Sexy Money. Älskar den serien (gick idag 21-22) även fast de är sjukt bortskämda. Juliets brorsa hade en fest på Brooklyn Bridge i detta avsnitt, festens pris landade på 2 miljoner dollar! Sjukt att man ens lyckas ha en fest för så mycket pengar. Men det är kul att titta på!

Hoppas ni haft en bra dag sötisar<3

Holmen

Idag har jag vårstädat, spelat tennis och nu har jag just kommit hem från middag på Holmen. De öppnade idag med en supergod buffé och fullt med människor. Älskar verkligen att äta där, för er som inte varit där så är det en restaurang på en stor brygga alltså precis vid vattnet. 
image200
Nu ska jag fortsätta städa lite i garderoben. Min snälla och söta lillebror har bestämt sig för att ha sin garderob i sitt rum. Så det ändå jag behöver göra är att sortera hans kläder och jag får mitt egna dressing room! 

Ha en bra kväll!

Vårstädning

Nu ska det vårstädas hemma hos oss! Jag hade det ganska trevligt igår men kom hem tidigt, typ elva. Först var vi lite tjejer hos N och grillade sen gick vi till majbrasan. Alla var så trötta så sen gick vi hem var för sig, men mysigt var det. Sov skönt i natt ändå från halv tolv till nio. Så skönt! Så nu är jag pigg till vårstädningen!

Vårstädning
Sortera i tvättstugan
Städa hallen
Sortera kläder i garderoben
Sortera papper i köket
Det eviga projektet: Gästrummet!
Städa på tomten
- Klippa gräset
- Kratta löv
- Tvätta bilarna (Utvändigt och inuti)
- Ta ut utemöblerna från garaget

Detta ska jag ägna mig åt idag och imorgon och på lördag kommer städarna. Så lördagkväll hörni, då kommer det vara finare än fint här!

Hoppas ni har en bra första maj folks!

2 veckor tills jag fyller 15 och får moppe!

RSS 2.0