Tävling: Vinn Gossip Girl säsong 1

image186

Tävling
Vinn: Gossip Girl säsong 1.

Gör såhär:

1. Skriv en kommentar i detta inlägg där du föreslår två personer i Gossip Girl som skulle passa bra ihop och varför. Skriv också två nya par som du tror kommer "bildas" i kommande avsnitt.

2. Länkning till den här tävlingen ger extra vinstchanser.

Tävlingen avslutas onsdagen den 7/5.

Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Sweet 16´s blogg

fråga först, ska du köpa vinsten själv?:)

2008-04-24 @ 21:28:25
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: Emma E

1. Jag tycker att Jenny och Nate skulle passa väldigt bra ihop. Nate verkar vara bra för Jenny och han skulle nog se till att hon inte förändras bara för att hon börjar umgås med "the it-girls". Sedan är dom ju så söta ihop :) Två nya par som kommer bildas är nog Blair och Chuck (jag tror på att dom kommer bli tillsammans någon dag) eller så Eric och Jenny (de skulle också vara söta tillsammans).

Har ingen blogg så jag kan inte länka, men hoppas inte det gör så mkt :P

2008-04-24 @ 21:29:00
Postat av: melina

finns de ens på box? säsongen har ju inte avslutats ännu?

2008-04-24 @ 21:30:32
URL: http://mmelina.blogg.se
Postat av: Carro

Att Jenny och Nate blir ett par tror jag stenhårt på! Chuck och Blais verkar ju vara på G de med.

Om Sabine (heter hon så, Dans kopmis?) skulle ta ock haffa en kille så skull det vara skoj om det blev...Chuck? Bara för att!

2008-04-24 @ 22:56:55
URL: http://clr.blogg.se
Postat av: Beaa

Jag tycker Blair och Dan skulle passa bra ihop, dom är så olika men ädnå så barnsligt lika :P och jag tror också att dom kommer bli tillsammans i slutändan.

:D kram...håller tummarna
btw, vet du när det kommer tillbaka?

2008-04-24 @ 22:57:05
URL: http://beaa.blogg.se
Postat av: S A R A

jag är såklart med! förresten var finns samlingsboxarna att köpa? om jag inte vinner då ;P
jag tycker att jenny och nate skulle passa bra ihop :) men eftersom jag läst böckerna vet jag hur de kmr att gå, om de följer böckerna då... men om du menar nästa avsnitt tror jag att chuck o blair kmr bli tsm typ i hemlighet. fast serena såg ju dom... Men asså de me chuck o blair, va de i böckerna oxå? :O kramen

2008-04-25 @ 13:21:58
URL: http://zaaurahs.webblogg.se
Postat av: nadja

det paret jag tror blir ihop är nate archibald och connor paolo

men jag tkr att jenny humphrey och
nate passar ihop dom är gulliga bägge två och spontana personer
jag länkar till denna tävling på min sida

2008-04-25 @ 16:18:03
URL: http://rosalady.blogg.se
Postat av: Frida

Jag tycker att Rufus Humphrey och Serenas mamma skulle var urgulliga tillsammans faktiskt ;D Eller, de är ju redan gulliga ;)

Två par som skulle kunna bildas? Eric och Blair & Serena och Nate :)

Länkar här: http://misswhite.blogg.se/tavlingar/1209146041_gossip_girl.html

Kul pris!

2008-04-25 @ 19:54:38
URL: http://missWhite.blogg.se/tavlingar
Postat av: Jenny

Jag tycker Chuck och Blair passar bra ihop. De båda strävar ständigt efter att vara populära. Sen tror jag att Eric och Jenny kommer bli tillsammans i kommande avsnitt :) Serena och Nate kommer nog oxå bli det.

2008-04-26 @ 11:46:55
URL: http://zipzo.blogg.se
Postat av: mumsbubblan

Jag VILL att Jenny och Nate ska bli ihop * Som man ser i nyaste avsnitten så är de så söta mot varandra! De passar ihop :) Nate får ta hand om henne, hihi!

Två par som kommer bli ihop är nog Serenas mamma och Rufus (fast ja, det blir väl vänsterprassel eftersom hon är tillsammans med den där rike nu).

Sen tror jag att Eric blir ihop med Jenny iaf! I slutänden...

2008-04-26 @ 11:54:26
URL: http://mumsbubblan.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska svara på frågorna.. har aldrig någonsin sett gossip girl :s Alla pratar dock så bra om det nu, så jag vill absolut börja se det.. :)

2008-04-27 @ 20:47:37
URL: http://samdra.blogg.se
Postat av: Lovisa

Jag tycker att Serena och Dan som är ihop passar bra ihop för att de verkar olika men är egentligen mer lika än man kan tro. Ingen av dem har perfekta liv och det är skönt för dem och komma ifrån sina familjer och vara med varandra. Båda är romantiska av sig och de tycker om att vara nära varandra. Även om det ser ut som att de är olika och kommer från olika miljöer så har de som sagt mycket gemensamt. Det känns som att de behöver varandra, t.ex. så behöver Serena Dan för att hon ska hålla sig nere på jorden och Dan behöver Serena så att han kan bli mer social.

Två par jag tror kommer bildas är självklart Rufus och Serenas mamma. Det hoppas jag stenhårt på. Man märker ju att de tycker om varandra. Problemet är bara det att Serena och Dan inte vill känna sig som halvsyskon. Men det löser sig nog hoppas jag.

Det andra paret är nog Nate och Jenny. De verkar spendera mer och mer tid ihop och Jenny ringer till Nate och kommer dit så det verkar som att hon gillar honom iaf. Sedan så är Nate av någon anledning intresserad av Jenny också. Så de kan nog bli ett par.

Här är min länk: http://daloatf.blogg.se/1209366867_gg.html

2008-04-28 @ 09:48:02
URL: http://daloatf.blogg.se
Postat av: Carola L

Eftersom jag inte lyckast se något avsnitt är det svårt att säga - när jag vunnit boxen lovar jag att berätta vad jag tror :D

2008-04-29 @ 08:48:02
URL: http://mammamuh.blogg.se/tavla
Postat av: ida

nate och jenny kommer noog at bli ihop, det e liksom lite självklart, de bara passar så bra ihop och e söta tillsammans, det skulle vara väldigt roligt om någonting helt oväntat som att typ blair och dan skulle bli ihop.... då skulle vi allt bli lite överraskade...

2008-04-29 @ 19:26:04
URL: http://levandeljus.blogg.se
Postat av: Anna

1. Kanske låter konstigt men jag tror att Blair och Chuck skulle passa ganska bra ihop! Både till personlighet och till utseende :)

2. Jag tror på Serenas mamma Lily och Dans pappa Rufus. Dom tycker ju verkligen om varandra och det känns som dom kommer bli tillsammans trots sina barns förhållade. Sedan tror jag lite på Nathan och Jenny också. Ifs verkar han va tillsammans med Vanessa nu men det ser ut som Nathan och Jenny iaf tror ja :)

Annars har jag också en teori om att Serenas bror Erik blir tillsammans med någon.. en kille! Han har inte haft nån tjej o han verkar väldigt intresserad av att umgås med Chuck hela tiden.

Här är min länk:

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2423711

2008-04-30 @ 13:05:27
URL: http://www.metrobloggen.se/tavling

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0