Ashley Olsen

image112

Nu ska jag titta på lite Greys Anatomy innan jag ska sova. Idag har jag varit på moderna muséet med mormor och morfar vi såg deras utställning av Andy Warhole. Lärde mig jättemycket innan visste jag knappt vem han var! Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, pluggat lite. På kvällen såg jag Las Vegas och lite på You me and Dupree. Imorgon ska jag spela tennis 14-16 och så måste jag plugga massor! Hade velat åka till IKEA och köpa lite saker till rummet, men får se om jag hinner. Som godnatt får ni en bild på modetjejen Ashley Olsen. Jag gillar verkligen hennes jacka på den här bilden!

Godnatt!

27 Dresses

image132
27 Dresses
27 Dresses handlar om Jane som varit brudtärna 27 gånger, som minne så tar de hemska klänningarna upp en hel garderob i hennes lägenhet i Brooklyn. Hon har alltid gjort precis som bruden bett henne utan att klaga det minsta, den perfekta brudtärnan. Eller snarare betjänten? Men som tröst så drömmer hon om sin egna stora dag, och alla som kommer att hjälpa henne eller så läser hon lite ur bröllopsdelen av tidningen, där det står allt om några helt storslagna bröllop. På ett bröllop träffar hon bröllopsjournalisten Kevin som verkligen hatar bröllop, men ändå skriver han fantastiska texter om dem. Han är väldigt snäll mot henne, men hon är inte alls intresserad av honom. Hon är för besatt av sin chef George, men hon försöker aldrig få honom att känna samma sak. När Janes syster Tess kommer på besök faller allt ihop. George blir intresserad av Tess och efter en kort period så ska de gifta sig. Jane står nu inför att planera ännu ett bröllop. Tess och Georges är precis det bröllop Jane velat ha. Ett bröllop i hennes mammas bröllopsklänning, där hennes föräldrar gifte sig och med George.
Kommer Jane fortsätta vara den perfekta brudtärnan eller är det äntligen dags att säga ifrån?

Jag gillade verkligen denna film och jag tycker verkligen att ni ska se den. Jag älskar mysiga kärlekskomedier, om ni också gör det är detta en film för er! Filmen får 4/5 hjärtan.
Meet the Spartans var även jättebra, se recension här.

Tävlingsresultat

Facit

1. - (6 p)
2. - (6 p)
3. - (6 p)
4. - (5 p)

1. B (1 p)
2. C (1 p)
3. D (1 p)
4. E (1 p)
5. A (1 p)

Maxpoäng: 28 p.

Lovisa fick 26 p.
Sofia fick 25 p.
Mischa fick 25 p.

Motivering: På första frågan skulle man nämna tre trender, Sofia och Mischa nämnde två trender och ett plagg vilket ger ett minuspoäng var. På fråga 4 gav jag alla två minus för att även om plaggen var väldigt snygga, tillhörde inte alla vårens trender. På övriga frågor var jag snäll och gav alla maxpoäng.

De poäng man fått innan finalen räknas också in i poängsumman. Varje röst ger två poäng.


Lovisa fick 19 röster.
Sofia fick 10 röster.
Mischa fick 7 röster.

Dvs. Sofia får 38p+25p+20=83 p
Mischa får 15p+25p+14p=54 p
Lovisa får 25p+26p+38p=89 p

Trots att det var väldigt tajt så har vi en vinnare!!! Lovisa!!! Grattis!! Du har vunnit en Agent Provocateur parfym. Eftersom att det var så jämt mellan Lovisa och Sofia så går nagellacket till Sofia. Mischa får tyvärr inget pris, men hon kämpade bra.

Tack alla som varit med och tack alla som röstat! Fler tävlingar kommer att komma!

image131


Min mysiga kväll

Hej nu har jag precis kommit hem igen efter att ha sagt hejdå till Lovisa.

Vi började vår kväll med att se på 27 dresses på filmstaden söder, den var verkligen jättebra! Jag skriver en liten recension om den imorgon så ni kan se om den är något för er. Efter vårat första biobesök gick vi ut på medborgarplatsen och åkte karusell. Ja ni läste rätt, på medborgarplatsen stog en karusell! Man satt i en liten upphöjd typ box och inne var en storbildstv med en bil som åkte. Boxen rörde sig precis som bilen åkte, det var jättekul! Om den fortfarande finns kvar tipsar jag er att gå dit och åka. Det var nog kvällen höjdpunkt!

Sen tog vi tåget till Östermalmstorg och sprang till Sergel för att hinna med niobion. Då såg vi "Meet the Spartans", jätterolig! Typ som en parodi på filmen "300". Även en film som jag verkligen rekommenderar. Efter den filmen gick vi till Espresso House och drack Chai the och åt laxmacka, tills vi blev utkastade för att dem stängde. Till sist gick vi hem till mig och såg på lite Gossip Girl, innan jag följde Lollo till tåget. Ja, det var min kväll. Hade jättekul faktiskt. Gjorde ni något kul ikväll?

Nu har jag precis svarat på alla era gulliga kommentarer och nu ska jag titta på Gossip Girl innan jag lägger mig. Vet också vem vinnaren av min tävling är, men det får ni veta imorgon!

Godnatt!

Bio outfit

image130

Svart klänning American Apparel
Beige kofta Zara
Svarta leggings STUK
Svart diadem med rosett H&M

Nu ska jag iväg på bio med Lovisa, vi ska se 27 dresses. Det ska bli kul den verkar jättebra. Jag älskar verkligen mysiga komedier. Hoppas ni får en bra kväll!

Kate Moss för Agent Provocateur

Trendiga Kate Moss kommer framöver att synas som modell för underklädesmärket Agent Provocateur. AP och Mike Figgs har gjort ett filmprojekt med "Miss X" som då är Kate. Kate älskar APs underkläder och säger i en intervju att deras underkläder är de enda underkläder hon har på sig.


image127image128

Fredag

Godmorgon nu är jag faktiskt redan klar, gick upp tio över åtta, lite för tidigt...
Som sagt så ska jag spela tennis 10-12 men jag får se hur det blir med bio, min brorsa har redan laddat ner 27 Dresses. Idag måste jag definitivt också plugga, suck! Jag har så mycket som ska vara klart nästa vecka och den efter. Jag fick helt okej på mitt HKK-prov i alla fall 68/74=VG+ det är däremot lite störande att det bara är två poäng från MVG, fast jag är ändå nöjd provet var skitsvårt!

Måste också meddela att tävlingen just nu är väldigt jämn, men fortsätt rösta på era favoriter. Ni kan även rösta i detta inlägg! May the best girl win:)

Ha en bra Fredag!

Leighton Meester

image129

Nu ska jag titta på lite Grey's Anatomy innan jag lägger mig. Imorgon har jag tennis 10-12 som vanligt och sen på kvällen ska vi försöka få biljetter till "27 dresses" med Catherine Heigl (Izzie i Grey's). Hoppas det funkar! Som godnatt får ni en bild på söta Leighton Meester som just nu är aktuell som Blair i den heta serien Gossip Girl, som om ni inte redan visste... Har hon inte en supersöt klänning på bilden ovan?

Dagens outfit

image118

Vit tee Stockholm LM
Grå stickad kofta Abercrombie
Svarta byxor Twist & Tango
Silvrigt diadem med svarta blommor H&M


Svarta naglar:

image119

image120

Torsdag

Godmorgon!

Idag gick jag upp lite tidigare så nu hinner jag blogga lite innan tennisen.
Efter min tennis idag ska jag plugga lite och sen ska jag in till stan, det hann aldrig bli någon shopping igår så det får kanske bli idag. Nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på mig linser, borsta tänderna och klä på mig innan min tennis. Får se om någon mer kommer än de som kom igår, ganska få. Men nu ska jag duscha!

Ha en bra dag!

Dramaten

image121


Nu har jag just kommit hem från Dramaten där jag har varit och sett en nytolkning av Hamlet. Den var vädligt bra, både allvarlig och humoristisk. Ett stort tips om du bestämmer dig för att vara lite kulturell som jag:)
Nu ska jag chilla lite innan jag ska sova, hoppas ni haft en lika bra dag som jag!

Onsdag

Hej hej.

Onsdag idag. Nu har jag just kommit hem från min tennis 10-12. Det är en skit jobbig tränare på banan bredvid mig och Emily, han tror typ att han äger tennishallen även fast han inte ens är tränare i vår klubb. När man bollar mot väggen säger han "Inte bolla mot väggen, det finns en gummivägg att bolla mot där borta! Det blir fula märken i väggen. Jag vet inte vad era tränare säger men det är inte okej enligt mina regler". Som om någon bryr sig om hans regler, och så ska vi alltid kolla om vi fått in några av hans bollar på vår bana. Nej gud vad jag hatar honom. Nog om det.

Nu ska jag vara hemma och chilla ett tag, sen klockan fyra åker jag och mormor in till stan. Vi ska till dramaten och se Hamlet, det ska faktiskt bli ganska kul jag har aldrig varit på dramaten förut. Får se om jag hinner förbi American Apparel innan teatern, om jag gör det så ska jag köpa en vit body och en klänning. Får se hur det blir.
Nu ska jag som sagt ta det lugnt, äta lunch snart typ.

Ha en bra dag! Berätta gärna om dina planer för dagen!

Ps. Ikväll är det Grey's Anatomy, bara så ni inte glömmer det:)

Blake Lively

image117
Nu ska jag titta på lite Gossip Girl som vanligt innan jag lägger mig, tröttnar seriöst aldrig på den serien. Längtar så tills avsnitt 14 kommer! Nu har jag just sett på Brothers and Sisters, den ligger nog två på min serietopplista just nu. Någon annan som såg Brothers and Sisters ikväll? Imorgon har jag tennis igen 10-12. Sen på kvällen ska jag in till stan och dramaten och se Hamlet, gillar teater. Som godnatt får ni en bild på söta Blake Lively. Den tjejen brukar ofta ses i underbara outfits, men jag tycker den ovan verkligen tar priset! Vad tycker ni om Blakes outfit?

Tävling

Hej nu kommer finalen i tävlingen som är mellan Sofia, Lovisa, Pauline och Mischa.
För att vinna ska du svara på del A och B och sen så får andra även rösta på dig.
Så ni som inte är i finalen, rösta på er favorit!
Tävlingen avslutas fredag 24.00. Lycka till!

Del A


1. Nämn tre stora trender i vår.
2. Nämn tre stilikoner enligt dig.
3. Ta fram bild på tre snygga vårplagg.
4. Vilket märkes vårkollektion gillar du mest?


Del B


Para ihop rätt bild med rätt namn!
Bilden längst till vänster är bild A, sen bild B osv.

1. Vanessa Hudgens
2. Ashley Olsen
3. Elin af Klintberg
4. Serena Rees
5. Mary-Kate Olsen



Blommigt




image109
Älskar denna söta kjol från TopShop. Vill verkligen ha den!
Blommigt är en av vårens största trender.

Den avgörande tävlingen kommer ikväll 20.00.

Snögubbe

image108

Efter tennisen byggde jag och min lillebror denna väldigt vackra snögubbe:)
Han heter Hubert och är väldigt fin. Haha töntig man kan vara, det är i alla fall vad jag har gjort. Det är så himla mycket snö ute så Hubert tog bara ca 30 min att göra. Nu ska jag tyvärr plugga lite och chilla med Gossip Girl.

Vad har ni gjort idag?

Rachel Bilson

image107

Godnatt nu ska jag krypa ner i min varma säng och sova. Imorgon har jag tennis 10-12 så jag måste gå upp lite tidigare än vad jag har gjort tidigare på lovet. Som godnatt får ni två bilder på otroligt söta och duktiga Rachel Bilson. Man började älska henne som Summer i OC och rollen i Jumper som Millie gör inte att man ändrar sig. Stilmässigt är hon även helt klockren. Jag tror inte Rachel är kapabel till att göra en såkallad "modemiss".

Godnatt!

Jumper och vinnare

image105image106

Just varit på bio och sett Jumper med Hayden Christensen och Rachel Bilson. Den var verkligen jättebra, action och humor. Jag rekommenderare verkligen den filmen om ni ska på bio.
Förutom det har jag mest tagit det lugnt idag, det är väl det lov är till för?

Sen ska jag ge er resultatet från tävlingen också:


Facit

1. Calista Flockhart
2. Kitty Walker
3. Kevin Walker, Justin Walker, Sarah Walker, Thomas Walker och Rebecca Walker.
4. 1,66 cm
5. Freeport, Illinois, USA.

1. Cam Gigandet
2. Kevin Volchock
3. Heather
4. 1.83 cm
5. Marissa, Casey, en tjej på balen och en tjej vid piren.

1. Leighton Meester aka Blair Waldorf
2. 1.63 cm.
3. Gossip Girl

1. Serena Rees och Joseph Corre
2. 1994
3. 38 st affärer

Top 4
Sofia 38 p
Lovisa 25 p
Pauline 22 p
Mischa 15 p

Så det här är top 4 av tävlingen, av de här fyra tjejerna kommer två att få pris. En tävling imorgon klockan 20.00 kommer att avgöra vilka. Självklart kommer de med högre poäng nu ha fördelar.





Tävling

Nu kommer den sista delen av tävlingen.
Vinst: Agent provocateur parfym och ett nagellack.


image102

1. Vem är tjejen på bilden?
2. Vad heter hennes karaktär i serien Brothers and Sisters?
3. Vad heter hennes syskon i serien Brothers and Sisters?
4. Hur lång är hon?
5. Vilken stad kommer hon ifrån?


image103

1. Vem är killen på bilden?
2. Vad heter hans karaktär i serien O.C?
3. Vad heter tjejen som var med när han "dödade" Marissa Cooper i serien O.C?
4. Hur lång är han?
5. Nämn tre tjejer som han hånglar med under O.C säsong 3?


image104

1. Vem är tjejen på bilden?
2. Hur lång är hon?
3. Var är hon just nu aktuell?


Agent Provocateur
1. Vem grundade märket Agent Provocateur?
2. När grundades det?
3. Hur många butiker finns det?


Som ni ser så kommer denna sista del av tävlingen ge väldigt mycket poäng så alla kan vinna. Frågorna är lite svårare eftersom att det här sista delen. Lycka till!

Tävling: Vinn en skinnjacka.

Gå in på Kenzas blogg och vinn en skinnjacka från Jofama.
Jag är själv med och vill verkligen vinna!

Lycka till!

Vid sextiden kommer även den sista delen av tävlingen "Vinn en Agent provocateur parfym och ett nagellack" på min blogg. Missa inte den!

Wannabe desperate housewife

image101

Påskdagen

Godmorgon hoppas att ni har sovit gott! Det har jag, lite för gott.
Igår var jag på påskmiddag hos mormor och morfar, älskar påskmat!
Sen kom vi hem typ elvatiden och vid typ halv ett somnade jag på soffan, tre gick jag till min säng. Måste sluta somna på soffan gjort det mycket den senast tiden, det är inte bra för mig som har linser.

Idag ska jag äta och sen spela tennis. Ikväll ska vi ha påskmiddag igen.
Jag hade velat åka in till stan men det är dum röd dag! Måste vänta till tisdag tyvärr.

Vad ska ni göra idag?

Tävlingsresultat

Facit
1. Samaire Armstrong och Rachel Bilson. (4 p)
2. Anna Stern och Summer Roberts. (4 p)
3. Summer Roberts (avsnitt 6 The Girlfriend). (2 p)
4. Samaire Armostrong är ett år äldre, Samaire är född 1980 och Rachel 1981. (2 p)
5. Samaire Armstrong är åtta cm längre, Samaire är 1.65 och Rachel ynka 1,57. (2 p)
6. Samaire debuterade tidigare men Rachel är idag mer framgångsrik. (2 p)


Topplistan
Lovisa 25 p
Pauline 22 p
Sofia 20 p
Lenita 14 p
Agisa 14 p
Pussicat doll 14 p
Patricia 14 p
Elin 14 p
Sannaa 10 p
Fashion Gossip 7 p
Sweet 16 2 p
Sofia nr 2 2p
Kandi 2 p
Sarah 2 p

Det är väldigt jämt och imorgon kommer sista deltävlingen. Tävlingen imorgon kommer vara större och svårare så nya tävlare kan även vinna. Tävlingen kommer att publiceras runt 18.00, sen har du till tolv på dig att svara. Vinnaren presenteras på måndag morgon. Lycka till!

Tävling

Hej nu kommer tävling del 4.
Vinst: Agent Provocateur parfym och ett nagellack.


image99image100

1. Vad heter de två tjejerna?
2. Vad heter de två tjejerna i serien The O.C?
3. Vem av de två tjejerna kysste Seth Cohen först i O.C?
4. Vem är äldst?
5. Vem är längst?
6. Vem debuterade i filmvärldenförst?

Lycka till! Lite extra svårt idag=mer poäng.

Påskafton

Godmorgon allihoppa!

Nu ska jag snart in till stan och fixa de sista innan påskmiddagen hos mormor och morfar. Jag måste köpa påskägg, godis och sen ska jag kolla på en klänning på american apparel samt hämta mina nya linser.

Tävlingsreultat:

Facit
1. Chace Crawford (1 p)
2. 22 år (1 p)
3. Abercrombie & Fitch (2 p)
4. Carrie Underwood (2 p)
5. Blair Waldorf (7 p)
Serena van der Woodsen
Jenny Humphrey
Georgina Spark
Brigid
Lexie
Tawny

Topplista:
Lovisa 25 p
Sofia 20 p
Fashion Gossip 7 p
Sweet 16 2 p
Sofia nr 2 2 p
Kandi 2 p
Sarah 2 p

Tävling del 4 kommer ikväll klockan 20.00.

Tävling

Hej nu kommer tävling del 3.
Vinst: Agent Provocateur parfym och ett nagellack.


image98

1. Vad heter killen på bilden?
2. Hur gammal är han?
3. Innan Gossip Girl var han modell för en amerikansk klädkedja, vilken?
4. Vem var hans senaste flickvän?
5. Vilka tjejer har Nate (hans karaktär) haft i Gossip Girl böckerna?

Den här delen är lite svårare dvs. den kommer att ge mer poäng så även om du inte medverkat i tävlingen tidigare kan du vinna. Om någon redan svarat svara ändå du kan ändå få lite poäng!
Lycka till!

Godmorgon

Nej jag har inte precis gått upp, men nästan haha.
Jag och Lovisa bestämde sent igår att vi skulle sova över och nu ska jag snart hem.
Igår tittade vi på sex and the city med te och popcorn och idag har vi latat oss framför sex and city. Gud vad jag älskar lov!

Hur har ni börjat påskledigheten?

Night Night

Nu drar jag till Lovisa, hon ska till korsika på lördag och insisterade på att jag skulle komma. Jag övertalade pappa att köra mig och nu är jag påväg.

Ha en bra natt!

Facit tävling del 2:
1. Adrian Grenier (1 p)
2 Entourage (1 p)
3 Vincent Chase (1 p)
4 Eric "E" Murphy, Turtle & johnny (3 p)
5 1976 (1 p)

Leder tävlingen lista
Lovisa 12 p
Sofia 11 p
Fashion Gossip 7 p
Sweet 16 2 p
Sofia nr 2 2 p
Kandi 2 p
Sarah 2 p


Cooking

Nu har jag startat en ny och rolig kategori: Wannabe desperate housewife.
Kategorien kommer att innehålla: Em.. ja ni har väl alla sett Desperate Housewives.

Dagens middag:

image97

Ja Lovisa jag har lagat det själv <3
För er som inte är så bra på att laga mat (som jag) så kan jag skriva receptet om ni vill.

GLÖM INTE ATT DU FORTFARANDE KAN SVARA PÅ TÄVLINGEN! INLÄGGET NEDAN.

Tävling del 2

Hej allihoppa nu kommer tävling del 2!
Vinst: Agent Provocateur parfym och ett nagellack.

image96

1. Vem är killen på bilden?
2. Vilken serie är han med i?
3. Vad heter hans karaktär i serien?
4. Vad heter hans tre bästa kompisar i serien?
5. Vilket år är han född?

Lite svårare idag, men kämpa på! Ett bra tips är att googla, funkar alltid.
Glöm inte att svara även om någon redan svarat, du kan få lite poäng ändå!
Lycka till!

Godmorgon

Godmorgon!

Gud vad jag har sovit gott, har sovit ändå sen klockan halv ett! Skönt.
Idag börjar inte min prao först halv ett, eftersom att det är skärtorsdag så jobbar man bara halvdag. Fast vissa av mina kompisar är tydligen lediga idag, lyckosar! Fast det ska ändå bli ganska kul på prao idag, jag ska på en reklamfilminspelning. Vi ska däremot vara ute hela dagen så jag måste ha väldigt varma kläder, ingen klänning och kappa idag om man säger så. Filminspelningen kommer sluta ungefär sju, fast jag ska gå vid typ halv fyra.

Jag har nämligen yoga 17.15, sista yogan på den här kursen. Men jag ska fortsätta såklart. Hoppas bara att några fler kommer även om de redan tagit lov. Nu ska jag äta frukost och göra i ordning mig.

Ha en bra dag!

Godnatt och tävlingsresultat

Nu är del 1 av tävlingen avslutad. Det var många som kunde de mesta men ingen hade alla rätt.

Facit:
1. Chris Carmack och Ed Westwick (2 p)
2. Luke Ward och Chuck Bass (2 p)
3. Fotboll (1 p)
4. BASKET (1 p)
5. Chuck såklart! Fast alla svar godkänns:)

Sofia var den som svarade först och fick fyra poäng.
De som svarade samma som Sofia efter henne får två poäng: Sweet 16, Sofia nr 2, Kandi och Sarah. Även om jag skulle vilja ge er mer bara för "rätt svar" på fråga fem, men jag måste lära mig att vara rättvis=)
Vinnaren av dagens tävling blev däremot Lovisa med fem poäng.

Ny tävling kommer imorgon kl.20.00. Ovan ser ni de som leder tävlingen.

Godnatt!

Tävling: Gissa vem?

Hej kära läsare!

Jag tänkte nu starta upp en liten tävling. Vinnaren får en Agent Provocateur parfym och ett nagellack. Jag kommer från idag den 19/3-23/3 att lägga upp en Gissa vem varje dag. Den som gissat rätt mest gånger vinner!

Här kommer tävlingens första gissa vem:

image95

1. Vad heter de två gillarna på riktigt?
2. Vad heter de i serierna O.C vs. Gossip Girl?
3. Killen till vänster spelar två sporter i serien O.C men vilken sport ser man honom utöva först?
4. Vilken sport ser man killen till höger utöva i Gossip Girl avsnitt 4?
5. Vem gillar du mest? (Inget rätt eller fel)

Obs! Skriv bloggadress eller mailadress så jag kan kontakta er om ni vinner. Svara även om svar redan finns, det kan vara fel och dessutom kan du få lite poäng ändå.




Dagens outfit

Ute:

image90

Svart klänning Monki
Röda strumpbyxor Gina Tricot
Grå kappa Odd Molley
Vit kofta J.Lindeberg
Gula ballerina Diesel
Svart diadem med rosett H&M

Röda naglar:

image94

Tennis igen

Nu har jag slutat för dagen och ska hem och på tennis. Pappa ska fortsätta jobba hemma så jag får skjuts hem!
Glöm inte att vara med i tävlingen sen klockan 20.00! Vi ses då=)

image89
Novak Djokovic

Grodan och Blondinbella

Jag har precis kommit tillbaka från min lunch på Grodan med Sophie. Vi träffade också Amanda som har prao där. Jag såg också "Blondinbella" vid svampen utanför Sturegallerian. Nu har jag fått en uppgift på min prao som jag ska göra.

image87 image88

Vanessa Hudgens

image86
Vanessa Hudgens är verkligen en bra förebild. Hon är en väldigt duktig skådespelerska och sångerska. Dessutom så är hon alldeles naturlig och inte för smal. Go girl!

Ps. Ikväll klockan 20.00 lägger jag in en tävling där du kan vinna en parfym och ett nagellack.

Godmorgon

Godmorgon alla härliga läsare.

Nu har jag precis kommit till min prao. Jag har tagit med mig mitt ergonomiarbete som jag tänkte jobba lite på. Sen ska jag luncha med Sophie klockan tolv och efter min prao har jag som vanligt tennis. 

Dagens outfit kommer ikväll, hoppas ni får en bra dag..

Ska du göra något kul idag?

Godnatt

Nu ska jag krypa ner i min varma säng efter en skön dag.
Idag har jag: Praoat på Åkestam Holst, spelat tennis och mysit vid i soffan till Gossip Girl, Starter Wife och Brothers and Sisters. Någon mer som sett några bra program idag?

Imorgon har jag prao och tennis igen.
Vad ska ni göra imorgon?

Godnatt! Sov gott.

Ps. Jättekul att så många hittat hit! Igår hade jag 75 unika besökare men nu har det ökat till 229!
Tack så mycket och hoppas att ni gillar det ni läser.

Seventeen Candles (Gossip Girl)

Blair Waldorfs sjuttonårsparty närmar sig på kalendern. B brukar alltid gå till smyckesaffären dagen innan sin födelsedag men varför hittar vi B i kyrkan av alla ställen? Gör gud verkligen "Birthday wishes" eller bär B på en hemlighet som hon vill att gud ska förlåta? Det blir en väldigt konstigt dag i en lägenhet i Brooklyn, det sägs att J och D's mamma är tillbaka. Var det inte väldigt länge sen A försvann till Hudson? D berättar allt för sina bästa vän V, men är det inte någon annan som också förtjänar att veta? N vankar av och an runt Central Park, det verkar som om N har mycket att fundera över. C verkar helt plötsligt supporta N's beslut om att göra slut med B lite för mycket.

Allt ni vill veta kommer att komma fram 20.00 på Blairs fest i K's brorsas lya, don't be late!

image85

Vilka ska se på Gossip Girl ikväll?
Bara älskar ni inte Blair och Chuck som ett par?

Vilken bloggtyp är du?


Vilken bloggtyp är du?

Modebloggare
Du (tror dig ha) stenkoll på modevärlden. Du älskar att göra ASOS-kollage, har flertalet smycken från KyssJohanna i din ägo, avgudar "Sex And The City" och skulle mer än gärna vilja byta garderob med Olsen-tvillingarna. Du postar ofta bilder på kändisar, "dagens outfit" samt mängder av egobilder och klär dig alltid trendmedvetet - även om du inte alltid känner dig 100%-igt bekväm i kläderna ifråga. Din livsfilosofi är att vill man vara fin får man lida pin.

Gör testet här.



The O.C

Gud vad jag saknar The O.C! Det var verkligen den bästa tv-serien ever <3

image76
image77image78image79image80image83
Visst älskar du också The O.C?

Godmorgon

Jag vaknade just av mig själv, somnade på soffan vid typ elva.
Jätteskönt att sova! Efter att jag har gjort i ordning mig ska jag ta 8.05 tåget till min prao.
Idag ska jag få göra en egen reklamkam

Igår regnade det, dagen innan var det sol men idag vaknade jag upp och det är fullt med snö ute. I mars! Det är helt sjukt det här vädret=) Jag menar man vet aldrig vad man ska ha på sig.

Ha en bra dag!

Gul klänning i vår

Den gula klänningen är en stor hit i vår. Här kommer fyra snygga varianter.

Lyx: Gul klänning från Lorick, kostar ca 2800 kr.
image71

Lyx: Gul klänning från Juicy Couture, kostar ca 2100 kr.
image72

Medel: Gul klänning från Asos, kostar ca 700 kr.

image73
Budget: Gul klänning från TopShop, kostar ca 400 kr.
image75

Vilken är din favorit?

Tennis

Nu slutar jag min prao om en halvtimme. 
Idag har jag fått lära mig mycket om reklam och varit med på ett möte.
På mötet diskuterades reklamkampanjen för banken SBAB som "min" reklambyrå jobbar med. 
Det var väldigt kul, det kommer bli speciellt kul att se reklamfilmen sen.

Klockan sex ska jag sen spela tennis. 
En person som nog helt säkert också spelar tennis just nu är Maria Sharapova.

image74
Någon mer som spelar tennis?

The starter wife

Molly Kagan är gift med en av Hollywoods största filmproducenter och lever ett glamoröst liv fullt med lyx. Mollys dagar består främst av spabehandlingar, lyxluncher, shopping och fester.
Men en dag ringer hennes man Lou och säger att han vill ha en skilsmässa. Han har hittat en ny kärlek: en söt och sexig popstjärna som är hälften så gammal som Molly.
Molly flyttat ut till en av de få vänner som fortfarande håller kontakten med henne efter skilsmässan. Hon försöker starta ett nytt liv utan den lyx som hon tidigare varit van vid.

image70

Någon mer än jag som såg de två första avsnitten av miniserien Starter wife förra tisdagen?
Nästa avsnitt visas på tisdag kl.21.00 i kanal5.

Åkestam Holst

Den här veckan ska jag praoa på reklambyrån Åkerstam Holst.
Jag har fått titta på massa reklamfilmer och fått veta hur de gjorts, jätte intressant! Klockan 12.30 ska jag gå med på ett möte om en ny reklam, spännande. Jag gillar speciellt reklamen för V75 Olympiatravet, den är så cool. 
Nu har jag fått en egen dator och ett eget skrivbord, jag kommer få surfa lite nu. Ska passa på att se hur det här kontoret är ergonomiskt till min ergonomiuppgift i idrott. 

Ha en bra dag!

Godnatt

Godnatt allihopa=)
Nu ska jag gå och lägga mig, fast jag är inte alls trött pga. min lilla "sova middag" incident tidigare.
Imorgon ska jag som sagt praoa på en reklambyrå: Åkestam Holst.
Har kollat upp lite om dem och vet att de t ex gjort reklamerna för Viking Line.

Efter min prao har jag tennis (18-19). Haha vi skulle förresten städa utetennisbanorna idag för att de snart ska öppna men jag glömde helt bort det och gick förbi banorna när jag skulle luncha med lovisa. Bara sex stackars personer stod där och städade, kände mig väldigt taskig:)

Sov gott!

Halvsova och Gossip Girl

Gud jag var tydligen väldigt trött! Efter att ha kommit hem från lunch och promenad med bästa Lovisa satte jag mig och kollade på Gossip Girl, och gud vad det var svårt att hålla ögonen öppna. Måste nog ha sovit minst en timme i alla fall.
Jag är ensam hemma nu, vilket är väldigt tråkigt. Resten av familjen + mormor och morfar är och kollar på Erics tennismatch. Hoppas de kommer tillbaka snart så jag får lite middag.

Imorgon ska jag praoa igen, men den här veckan på en reklambyrå. Det ska bli väldigt kul faktiskt. Jag ska kolla upp lite om företaget nu, så jag vet lite i alla fall. Inte så kul att komma där imorgon och "Vadå reklam?". Så det är vad jag ska göra nu, hade tänkt plugga lite idag också men som sagt så blev min dag väldigt lazy.

Hoppas ni får en bra kväll!

Gossip Girl kväll

Igår kom några tjejkompisar och vi tittade på melodifestivalen och gossip girl. Mysigt!
Nu har vi ätit frukost och jag ska duscha och göra mig i ordning.
Klockan två ska jag äta lunch med Lollo.

Ha en bra dag!

image68

Odd Molley

image66image67

Varit på NK Nordiska designers och köpt denna underbara Odd Molley kappa.
Nordiska designers har för övrigt blivit större!

Min underbara praovecka

Gud vad roligt jag haft under min prao=)
Jag har lärt mig så mycket och jobbat med underbara människor.
Alla var så snälla och jag fick göra jättemycket.
Det var speciellt kul att Lovisa (lika gammal som jag) också praoade där. Det är så kul att träffa nya människor!

Under praoen har jag: Lärt mig göra kaffe (maskin), stått i kassan, gjort mackor, serverat, placerat varor och plockat disk. Jag har jobbat sju timmar varje dag vilket verkligen har gjort att man fått perspektiv på hur det är att jobba. Min prao var mycket roligare än vad jag hade förväntat mig.
Jag skrev också upp mig på en lista, så jag kanske får sommarjobb där under några veckor. Vore jättekul!

Bilder:

image62

image65


image64

Praoshopping

image61

Vit tee Urban outfitters
Svart pennkjol (sydd av en tjej)
Röda strumpbyxor Gina tricot
Svart diadem H&M
Rött diadem H&M
Svart diadem med rosett H&M
"När mamma sover" blå bok Pocket Shop
Allergispray Apoteket
Lila läppglans Lipguards

American Apparel

Jag var inne på American Apparels affär i brunogallerian och hittade så mycket snygga saker!
Tyvärr hade jag inte med mig några pengar men imorgon ska jag dit igen.


American Apparel:

image53image54image55
image56image57image58

Bilderna är från internet, hittade tyvärr inte alla plagg jag hittat i butiken på Götgatan.
Så det finns mycket mer snygga saker, mest baskläder.

Morning

Godmorgon!

Nu ska jag äta en macka innan jag ska iväg till min sista dag på Roberts coffee=(
Det har varit så kul, de jag jobbar med är underbara!

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer...

Ha en bra dag!
Vad ska ni göra idag?

Natt Natt!

Godnatt!!
Nu ska jag lägga mig och läsa lite ur "När mamma sover" innan jag går och lägger mig.
Tyvärr så dog min kamera så jag lägger ut "Praoshopping" imorgon.

Imorgon: Prao 9-16
                 Fika med mormor efter
                 Tennis på kvällen.

Sen på lördag ska jag och några kompisar ha Gossip Girl marathon=)

Men nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt!!
Haft en bra dag?

Röda strumpbyxor

Det är väldigt hett med röda detaljer i vår.
Röda solglasögon, hårband, väskor eller skor osv..
Men det som jag verkligen fastnat för är röda strumpbyxor, så hett=)
Jag har precis köpt ett par på gina tricot.


Röda strumpbyxor på catwalken:

image50

"Blair" i röda strumpbyxor:

image51

Röda strumpbyxor hos Gina Tricot i en butik nära dig:

image52

Vad tycker ni?



Min dag

Hej nu har jag precis kommit hem från yoga.
Det var så skönt jag älskar verkligen att yoga!

Idag har jag: Praoat 9-15.30, tittat i affärer och haft yoga 17.15-19.
Nu ska jag hjälpa till med middagen och sen ta det lugnt.
Jag lägger in dagens shopping efter maten.

Ha en bra kväll!

Godmorgon

Godmorgon nu ska jag äta frukost: Baguette!
Gud vad jag är trött, längtar verkligen till lördag då jag kan sova hur länge jag vill.

Idag ska jag: Praoa 9-16 och sen ska jag på Bikram Yoga 18-19.30 i stan.
Sen ska jag bara hem och ta det lugnt. Ska försöka lägga mig lite tidigare idag.

Ha en bra dag!
Vad ska ni göra idag?

Systrar i jeans

Nu ska jag duscha innan jag kan krypa ner i min varma säng och se på Systrar i jeans=)
Älskar verkligen den filmen.

Någon mer som älskar Systrar i jeans?

image49

Ps. Blake "Serena" Lively har något snyggare kläder i Gossip Girl, eller vad tycker ni?
Man ser också att hon var mycket kurvigare som Bridget än vad hon är som Serena.

Föredrar ni Serena "S" van der Woodsen eller Bridget "Bee" Vreeland?

Busy day

Hej nu har jag precis kommit hem för första gången på 14 timmar!
Jag lämnade my sweet home 8.20 i morse och inte först nu är jag hemma.
Det är därför jag inte bloggat idag.

Idag har jag: Praoat 9-16, Tennis 17-18 och sen har jag varit i tennishallen sen dess.
Först var det årsmöte 18.30-19.30 och sen spelade vi 19.30-20.30. Sen åt vi för innan vi spelade 21-22.
Men nu är jag i alla fall hemma.

På praoen idag var jag på Roberts Coffee. Jag har lärt mig att göra kaffe på maskin och är det någon som vet vad en coccachino är? Det vet jag=)

Nu ska jag svara på alla kommentarer jag fått idag även fast jag inte bloggat. Tack!
Sen ska jag somna till Sisterhood of Traveling pants.

Ha en bra kväll!

Victor Victrola (Gossip Girl)

Ikväll klockan 20.00 kommer Gossip Girl avsnitt 7 (Victor Victrola) att visas.

Alla vet att C alltid haft något för fester och strippor men vad gör han på Victrola med både penna och papper på dagtid? N beter sig väldigt skumt, är det något som B kanske behöver veta? S och D planerar den perfekta kvällen, kvällen när de ska ta det stora steget. J letar hysteriskt efter ett diamantarmband, någon mer än jag som får misstankar? Kommer B fortsätta vara med N även fast han är så ostabil? Eller kommer B kanske finna trygghet i en annan kille? C verkar inte ha något emot att offra sig...

Allt kan hända, den som ser får veta.
You know you love me.

xoxo Gossip Girl.

image47image48

Ska ni se på Gossip Girl ikväll?

Hemma

Nu har jag precis kommit hem från min prao.
Det var jättekul att praoa på Robert coffee, jag fick mest stå i kassan.
Min handledare är jättesnäll och en annan tjej praoar också där.
Nu ska jag äta lite mellis, sen jogga och sen se på Gossip Girl.

Vad har ni gjort idag?
Någon som också praoar den här veckan?

Prao dag 2

Godmorgon!
Nu ska jag åka om tio minuter, idag ska jag praoa 9-16 på Roberts coffee.
Tyvärr så hinner jag inte till min tennis i saltis fem så det får bli jogging istället.
Men imorgon kommer jag på båda tennisarna (17-18 och 20-22).

Ha en bra dag!

Night

Nu ska jag titta på ett Gossip Girl avsnitt och måla naglarna rosa innan jag somnar.
Imorgon är det prao på Roberts coffee som gäller.
Jag är där från 9-16 så titta gärna förbi och ta en fika.

Min statistik har ökat grymt mycket nu vilket jag tycker är jättekul.
Hoppas ni stannar och tack för alla fina kommentarer!

Sov Gott!

Dagens outfit

image46

Klänning blå Twist & Tango
Skinnjacka brun Hollies (NK)
Leggings svarta H&M
Svart diadem med rosett H&M

Eleanor Waldorf aka Lorick

Gossip Girl serien har så snygga kläder!
Karaktären Blairs mamma Eleanor Waldorf är i serien designer och många av Blairs underbara kläder kommer från det märket. Men den som egentligen är designer för märket "Eleanor Waldorf" är Abigail Lorick.
Abigail Lorick är föredetta modell och har länge jobbat på Lorick kollektionerna men det är serien Gossip Girl som gjort hennes kläder populära.

Lorick spring collection

image40image41image42
image43image44image45

Kära Samskolan

Jag kunde ju bara inte hålla mig borta från Sammis i mer än en helg, så nu sitter jag här vid cafeterian och bloggar. Bullshit=) Jag väntar på min tennis som är två minuter från skolan och den börjar inte först om en timme så smart som jag är gick jag till en dator här.

Nu funkar min lillebrorsas iPhone, har den i väskan. Vill också ha en!
Får helt enkelt njuta av den timmen som den är min, haha.

Nu ska jag sluta tråka ut er med detta meningslösa inlägg:)
You know you love me.

Prao

image39
Den lilla affärskvinnan satt och lade in expenses för februari.

Sex and the city

image38

Dags att återknyta kontakten med Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha.
I juni får vi träffa Sex and the city tjejerna åter igen.
Carrie bor och jobbar i New York och är ihop med mr.Big.
Miranda har gift sig med Steve, och jobbar fortfarande som advokat och bor i Brooklyn.
Charlotte har gift sig med Harry och adopterat ett barn från Kina.
Samantha har provat lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod blivit stor skådespelare.
Lite har förändrats men huvudsyftet med tjejernas liv är fortfarande shopping och kärlek.

Filmtrailer finns på http://www.sf.se

At the office

Nu är jag på kontoret och praoar som konsult idag.
Eftersom att jag praoar hos pappa så kan jag göra vad jag vill, så det blir mycket bloggande idag=)

Här ska jag vara från 9-14 sen ska jag titta lite i affärer innan jag beger mig hemåt.
Då ska jag vara barnvakt och sen ska jag spela tennis. Emily kommer också på tennisen!
Dagens outfit kommer ikväll.

Ha en bra dag!

Godnatt

Godnatt nu ska jag somna till ett Grey's Anatomy avsnitt efter att ha packat inför imorgon.

My day tomorrow:
Prao hos pappa-Barnvakt-Tennis (hoppas emily också kommer)

Vad ska ni göra imorgon?
Godnatt!

God kväll!

Heej

Ledsen för dålig uppdatering vårt internet har varit lite knäppt idag.
Idag har jag mest tagit det lugnt, du vet laddat upp inför veckan=)
Imorgon är första dagen på mina två praoveckor!
Imorgon ska jag däremot bara praoa hos min pappa, men sen tis-fre ska jag praoa på Roberts Coffee och mån-ons nästa vecka ska jag praoa på en arkitektbyrå. Sen torsdag-fredag är det ju lov!

Nu ska jag sätta mig och planera veckan med hjälp av min almanacka som jag alltid gör på söndagar.
Sen klockan tio ska jag se på Coldcase, älskar den serien!

Ha en bra kväll!

Middag på Berns

Nu ska jag och mamma gå och äta middag på Berns. Pappa och Eric är som valigt på en tennismatch!
Ledsen för kort inlägg men nu måste vi gå!

Kram=)
Vad ska ni göra ikväll?

Morning

Godmorgon allihoppa=)

Idag har jag tagit mig en ordentlig sovmorgon, så skönt! Det behövdes verkligen efter förra veckan, jag var helt utmattad. Nu kommer jag ha det skönt i tre veckor: Först två veckor prao och sen en vecka påsklov!
Nu ska jag duscha, klä på mig och äta lite innan jag ska in till stan med Älskade Lollo! Ska se om jag hittar några saker av allt det jag vill ha!

Hoppas ni har en bra dag!
Berätta gärna vad ni gjort.

John tucker must die

image37

Just tittat på John Tucker must die, sett den förut men det var länge sedan.
Den är bara så bra! Så rolig.

John Tucker är den populäraste killen i skolan. Alla killar vill vara honom och alla tjejer vill ha honom. Men att helt fånga John Tucker är omöjligt, tre tjejer är samtidigt ihop med honom men de tror alla att de är den enda. När John dumpar alla tre bryter de ihop. De övertygar "osynliga" Kate att hjälpa dem att bräcka Tucker en gång för alla. Den som lyckas få John tucker att bli kär, det är en legend!

Någon som har sett den och kan intyga hur bra den är?
Kram=)

Helg

Nu har jag precis kommit hem från skolan och centrum.
Jag har fått nya linser, haft synundersökning(ser tyvärr lite sämre), köpt allerginässpray tror jag börjar få lite pollenallergi tyvärr och så har jag handlat. Ikväll blir det tacos får se om det blir innan eller efter tennis. Jag har tennis 19-21, jobbig tid.

Vad har ni gjort idag? Trevlig helg förresten!

Fredag

Det är faktiskt fredag nu 00.15=)
Idag ska jag sova sen gå till skolan <3

Imorgon ser min dag ut såhär:
Elevtid-Klassråd-Spanska-Lunch-Matte-Kemi-Engelska
Sen ska jag till optikern för synundersökning och på kvällen har jag tennis.

Godnatt <3

Hayden Panettiere

image36

Jag gillar verkligen Hayden Panettiere. Hon är ung men ändå så duktig, natuligt söt och har underbara kläder.
Vad tycker ni om Hayden?

After Yoga

Hej
Jag har just ätit middag och yogat. Så skönt.
Nu ska jag göra lite läxor framför ett gossip girl avsnitt.

Att göra ikväll
Slutsats Aceton
Spanska text
Mattläxa 19

Ha en bra kväll <3

Torsdag

Godmorgon allihoppa=)

Nu ska jag snart börja gå till tåget som tar mig till skolan.
Resten av dagen har jag redan berättat om, ska inte tjata <3

Dagens outfit kanske kommer i eftermiddag men det är ingen speciellt:
Replay Jeans blåa
Roxy linne vitt
Abercrombie kofta grå.

Ha en bra dag!

Natti Natti

Jag lyckas nog lägga mig tolv idag, ska bli bli skönt att sova en timme längre än veckans tre föregående dagar.
Jag har haft så mycket aktiviteter och läxor att jag helt enkelt inte hunnit i säng tidigare. Nästa vecka ska jag skärpa mig, man ska sova åtminstone 8 timmar per natt. Hur skönt är det dessutom inte att sova 9-10 timmar på lördagar? Jag älskar faktiskt att sova så varför gå miste om det?

Imorgon ser min dag ut såhär:
So-Idrott-Lunch-Profil
Profilen ska vi ha med vår SO och NO lärare Hanna. Undra vad vi ska göra?

Sen efter skolan blir det barnvakt och yoga.
När jag var barnvakt i måndags fick jag med mig två handdukar som låg i min tennisbag för att lilla söta tjejen hade så mycket saker som skulle med hem. Så det känns ju toppen att bära på två handdukar imorgon, NOT!

Så imorgon är det en skön dag, jag blir så lugn av yoga. Så otroligt härligt. Nästa vecka ska jag och mamma gå på Bikram yoga. Det är ungefär samma yogatyp som Ashtanga Yoga men man yogar i ett 40 grader varmt rum och man ska dricka ca 1,5 liter vatten medan man på vanlig yoga inte ska dricka alls. Ska bli kul att prova!

Men godnatt alla underbara personer där ute!

Vida jeans i vår

I höst var det stuprörsjeans som gällde men i vår är det vida jeans á la 70 tal som är snyggast.
Jag tycker själv väldigt mycket om denna trenden.

Jeanstips:

image31
Ljusa vida jeans Acne. Sugen på att köpa <3

image33

Mörka vida jeans Juicy Couture.
http://juicycouture.com

image35

Ljusa vida jeans True Religion.
http://truereligionbrandjeans.com
(Fula skor däremot!)
 
Vad tycker ni vida- eller smala jeans?

Onsdag kväll

Nu har jag precis ätit middag, vi hämtade yakkiniku. Gott!
Idag har jag varit i skolan, haft kör, spelat tennis och haft intervall träning.

Ikväll är en skön dag, jag har inga läxor att göra idag. Ska lägga mig senast halv tolv=)
I helgen måste jag verkligen shoppa!

Vill ha lista
Ljusa vida jeans Acne
Klänning Monroe sturegallerian
Röda strumpbyxor, så snyggt!
Diadem med rosett
Silvrig ögonskugga Face stockholm
Kappa

Om ändå allt var gratis <3

Dagens outfit

image30

Grå klänning Gina Tricot
Svarta leggings H&M
Underlinne H&M
Diadem Accesorize
Stövlar DKNY (syns ej)
Jacka Moncler (ute)

Kram <3

Natti Natti

Hej
Nu ska jag gå och lägga mig efter att ha pluggat hemkunskap så jobbigt.
Idag har jag varit i skolan såklart, varit på solosång och spelat tennis. Sen har jag vairt hemma och pluggat och kollat på gossip girl.

Imorgon ser min dag ut såhär:
So-Svenska-Lunch-Hemkunskaps prov-Bild
Kör-Hem-Tennis-Tennisfys.

Sen kommer jag hem kvart över åtta och då ska jag visa er lite jeans trender.
Får se om jag orkar blogga på morgonen, kanske kanske inte.

Godnatt!

Dagens outfit

Hej här kommer dagens outfit, bättre sent än aldrig=)

image29

Underlinne H&M
Vit t-shirt klänning Granit
Beige prickig top TopShop
Svarta leggings (vet inte var de är från)

The Handmaidens tale

Idag klockan 20.00 på kanal 5 kommer Gossip Girl avsnitt 5 (The Handmaidens tale).
Glöm inte att kolla!

Sistaårselevernas maskeradbal är närmast på den socila kalendern. Dags att köpa klänningar och glöm inte masken! För B handlar kvällen bara om en ny start. Hon och S är vänner igen och hon litar på N. S blir tvungen att hitta en ny dejt för det verkar som att D har en ny tjej. Rykte eller sanning? N verkar ha ett svårt beslut att fatta hoppas bara att svaret blir som B har tänkt sig. Det är inte bara B som får en överraskning, C verkar också få uppvaktning. Men vem döljer sig egentligen bakom masken på den mystiska flickan? Verkar som om vi snart får veta, ett diamantarmband ligger kvar på balen..

You know you love me,
xoxo Gossip Girl.

image27 image28

Natti Natti

Nu har jag äntligen gjort allting på den förfärligt långa listan jag publicerade förut.
Jag lägger mig allt för sent nuförtiden. Imorgon kommer det nog också att bli sent eftersom att jag har HKK prov på onsdag men sen ska jag försöka att vara i säng elva. A girl needs her beautysleep=)

Imorgon ser min dag ut såhär:
Svenska-Matte-Lunch-Engelska-Träslöjd-Inställd kemi=)-Plugga-Tennis-Plugga.
Ganska mycket i ett..
Men jag tror på att man klarar allt!

Godnatt!

Skorna i fokus i vår

I höst var det väskan som var i fokus. Alla satsade på att ha den snyggaste IT-väskan.
Men i vår är det skorna som står i fokus. De ska vara utmärkande och gärna färgstarka.

Här är några ballerinaskor som jag gillar:

image21
Ljusrosa ballerinaskor från Juicy Couture.

image22
Mönstrade ballerinaskor från Juicy Couture.

image25
Gula ballerinaskor från See by Chloé.

image26
Knallrosa ballerinaskor från Soaked in Luxury.
Bild tagen från Lovisas blogg.

Måndag kväll

Heej!

Precis kommit hem från min tennis, det gick väldigt bra för att inte ha spelat på 10 dagar=)
Innan tennisen var jag barnvakt och tjänade lite stålar..
Nu ska jag äta middag och sen har jag massa saker att göra!

To do list
Duscha
Måla naglarna
Välja kläder till imorgon
Lägga fram saker till imorgon

Labbrapport
Plugga lite hemkunskap
Skriva lite på min artikel
Maila studievägledaren om prao

Det kommer bli en lång kväl...
Men med Ben & Jerrys så klarar man allt!

Hur mycket betyder längden?

Längden har på senaste tiden blivit väldigt viktig för oss.
Vi har alla olika ideal för hur långa vi vill vara.
Det är inte många av oss som är helt nöjda med sin längd.
Några vill vara korta och några vill vara långa.
Men de flesta av oss strävar efter ett mellanting.

Varför har längden blivit så betydelsefull för oss?
Varför spelar längden egentligen någon roll?
Jag tror att de flesta av oss vill vara som alla andra.
Vi vill varken vara för långa eller för korta.
Man vill vara något där emellan för att inte sticka ut.

Om man är lång eller kort får man ofta höra kommentarer om sin längd.
Själv är jag 1,75 och får alltid kommentarer om min längd.
"Vad lång du har blivit", "Ska du aldrig sluta växa?" eller "Men du är längre än mamma nu va?"
Man blir väldigt trött på att alltid höra samma sak, jag tycker inte längden spelar så stor roll.
Däremot så får man också tänka läget ur en annan persons perspektiv.
Om en släkting som inte sett dig på två år säger "Vad lång du har blivit" så är det ju ganska förståligt egentligen.
Senast den personen såg dig var du säkert 15-20 cm kortare.

Vad betyder längden för dig?
Kommentera gärna!

Off for the day

Godmorgon!

Nu ska jag snart bege mig till skolan.
Idag har vi kort dag: Teknik-Kemi-Idrott-Lunch-Spanska slutar redan 13.50.
Efter skolan ska jag vara barnvakt och sen har jag tennis 18-19.
Thats my day!

Puss!

Dagens outfit

image20

Dagens Outfit (idag tyvärr upp och ner)

Underlinne tango
Linne Wesc
Svarta jeans Replay

Ha en bra dag!

Hemma

Nu är jag äntligen hemma, så skönt!
Nu ska jag snart kolla på cold case fem i tio på femman. Det är jättebra!
Imorgon är det skola igen, det ska faktiskt bli kul förvånande...
Haft lite dålig uppdatering idag pga. bilresan men imorgon blir det mer.

Godnatt=)

Hemresa

Nu är allt klart för att åka hem.
Nu ska vi äta lunch innan 8 timmars bilfärd.
Kram=)

Lördag kväll

Sista kvällen idag. Det känns både skönt och jobbigt att åka hem imorgon.
Det ska bli så kul att träffa alla kompisar man saknat men ändå jobbigt med alla läxor i skolan och så.
Däremot så behöver jag bara stå ut i en vecka! Efter den här veckan har vi två veckors prao och sen är det påsklov. Det känns faktiskt väldigt skönt..

Ikväll har jag ätit middag på hotellet, kollat på melodifestivalen på storbild i baren och spelat biljard.
Nu ska jag ta det lugnt och titta på lite gossip girl innan jag går och lägger mig. Och det klart packa.

Imorgon ska jag gymma och bada innan vi åker hem. Sen väntar 8 timmars bilfärd hem tyvärr...

Sov gott!

Sista skiddagen

Heej!

Nu har jag precis kommit hem från min sista skiddag.
Idag har jag åkt med Amanda och Erik.
Nu ska jag gå ner till gymmet och poolen och softa=) Skönt!

Åhh jag kommer att ha så mycket att göra nästa vecka...
Skriva klart min svenska artikel som jag knappt börjat på och så har vi ett skitsvårt HKK-prov på onsdag som jag (skulle) pluggat på under lovet...

Jag får helt enkelt passa på att vila ut mig nu.

Lite bilder från dagen:

image16 image17

RSS 2.0